Sari la conținut

Oppo A11s își face apariția în randări detaliate; Ar fi primul smartphone din portofoliul companiei cu CPU Dimensity 810 5G.


sevolennia

Postări Recomandate

Pare că Oppo lucrează în prezent la un nou smartphone din seria A. Este vorba despre modelul Oppo A11s ce și-a făcut recent apariția în randări detaliate prin intermediul lui Evan Blass. Astfel, terminalul are dezvăluit design-ul și aflăm detalii despre variantele de culoare care vor fi disponibile la debut. 

262922.jpg

Oppo A11s ar fi un terminal cu o bărbie generoasă, din câte putem observa din randări. Are totuși de muchii destul de înguste în lateral, iar camera selfie este încadrată în decupaj bulină. El ar urma să fie fabricat din policarbonat, iar în spate se află și un senzor de amprente fizic. Toate aceste dotări fac trimitere spre un smartphone accesibil. Tot în spate el are parte de un setup de camere triplu integrat într-un modul oval. 

Oppo%20A11s_1_397x450.jpg

Se pare că telefonul va fi disponibil în doar două nuanțe: alb și negru, ambele suprafețe urmând a fi reflexive. Zvonacul nu a oferit detalii despre dotări, însă două smartphone-uri Oppo, având numerele de model PEYM00 și PECM20 și-au făcut apariția în baza de date TENAA. Se crede că modelul PEYM00 va debuta doar în China drept OPPO K9. Totuși, PECM20 ar fi un smartphone 5G accesibil care ar adopta cipsetul Mediatek DImensity 810 5G.

Oppo%20A11s_2_406x450.jpg

Potrivit scăpărilor, acest smartphone ar avea un ecran de 6.5 inch în diagonală, rezoluție Full HD+ și refresh rate de 90Hz. În față se află o cameră de 16 MP, iar în spate un setup triplu cu senzor principal de 48 MP. Bateria ar fi o unitate de 5000 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 18W. Ca un reminder, cipsetul MediaTek Dimensity 810 a debutat recent. El se va afla momentan la interiorul unui singur smartphone ce va debuta mâine - realme 8s. 

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate