Sari la conținut

Xiaomi 11T Pro a primit un teaser video oficial! Va sosi cu suport HyperCharge pentru încărcarea la 120W.


sevolennia

Postări Recomandate

Pe 15 septembrie Xiaomi va organiza un eveniment important. În cadrul acestuia se zvonește că va fi anunțată seria de flagship-uri Xiaomi 11T. Tot atunci ar urma să debuteze și seria de tablete Mi Pad 5 la nivel internațional. Totuși, recent și-a făcut apariția pe rețelele de social media un teaser pentru Xiaomi 11T Pro ce dezvăluie un detaliu important privind încărcarea. Avem detalii mai jos.

 

Chiar dacă ar debuta și noua serie de tablete Mi Pad 5 la nivel global, doar smartphone-urile Xiaomi 11T și 11T Pro par a fi confirmate. Mai sus vedem un prim teaser pentru varianta Pro din lineup ce dezvăluie faptul că el va sosi cu suport HyperCharge și se va putea alimenta la 120W. Acest standard de încărcare este surprinzător chiar dacă vorbim despre un flagship. Vă reamintesc că seria Xiaomi 11T și-a făcut recent apariția și în randări, dezvăluind faptul că ambele modele vor împărți același design.

6135aa4d1166e.jpg

Potrivit zvonurilor, Xiaomi 11T și 11T Pro vor avea ecrane OLED cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Ambele dispozitive ar avea la interior un CPU Dimensity 1200 de la MediaTek. Totuși, se zvonește că varianta Pro ar sosi chiar cu Snapdragon 888 la interior. 11T va avea cameră principală de 64 MP în spate, iar 11T Pro va sosi cu un modul triplu cu cameră principală de 108 MP. Ele ar sosi în configurații cu 8 GB RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare, iar bateriile ar avea 5000 mAh

Ele ar urma să fie disponibile în nuanțele Celestial Blue, Meteorite Gray și Moonlight White.

 

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate