Sari la conținut

Huawei Nova 9 primește dată de lansare oficială! Telefonul va debuta pe 23 septembrie și împrumută elemente de design de la seria flagship P50.


sevolennia

Postări Recomandate

Se pare că Huawei pregătește o nouă serie super high midrange. Este vorba despre lineup-ul Nova 9, care va conține terminale care vor împrumuta elemente de design de la noua serie de flagship-uri Huawei P50. Compania a anunțat astăzi data de lansare oficială a seriei și a oferit chiar un teaser prin care look-ul modelului Pro este confirmat. Avem detalii mai jos.

Lineup-ul Huawei Nova 9 va debuta oficial pe 23 septembrie în China. Ca un reminder, seria Nova a fost reprezentată în special de modele midrange, însă de câțiva ani piața a cunoscut și segmentul super-high-midrange. Astfel, terminalele lansate sub acest lineup au început să împrumute dotări de la flagship-uri. Nova 9 Pro și-a făcut recent apariția în baza de date TENAA, iar aspectul său era deja dezvăluit. Astăzi este doar confirmat și observăm că vom regăsi în spate o cameră quad cu design Dual-Matrix, cu senzor principal de dimensiuni generoase.

6135dbb55a0b7.jpg

Momentan nu au fost dezvăluite prea multe dotări, însă cele două telefoane din serie au primit pe 25 august certificarea 3C. Astfel, varianta Pro ar sosi cu o încărcare impresionantă, la 100W. De asemenea, știm că Huawei Nova 9 va beneficia de o baterie de 4000 mAh, iar Nova 9 Pro va sosi cu o baterie de 4500 mAh. Ne așteptăm la camere selfie duale, sub formă de pilulă și display-uri OLED cu refresh rate de 120Hz.

ezgif-2-da658859245a_592x395.jpg

Este posibil ca cele două modele să ruleze Harmony OS. Nu știm încă dacă vor beneficia și de conectivitate 5G, având în vedere că flagship-urile companiei beneficiază doar de 4G LTE din cauza restricțiilor impuse de SUA. Totuși, sunt șanse ca ele să aibă la interior CPU-uri Snapdragon sau MediaTek puternice

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate