Sari la conținut

[Stiri Gaming] Producătorii lui Black Myth : Wukong ne mai arată ceva din joc. Cât de spectaculos poate să fie și de ce


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

black-Myth.jpg

 

După un an de la primul trailer, producătorii jocului, ne mai lasă o dată să aruncăm o privire asupra lui. Jocul de acțiune Black Myth: Wukong are acum o previzualizare de 12 minute, care poate fi vizionată în 4K.


Sunt 60 de cadre care arată acțiunea din joc și se prezintă câteva lupte uimitoare. Una dintre ele este cu un dragon pe un lac înghețat. Imaginile de mai jos sunt foarte captivante. Animații frumoase, un mediu superb și efecte de gheață orbitoare.


Mitul negru: Wukong este despre regele maimuță, care luptă cu dușmani foarte diferiți și despre călătoria din vest. El are abilitatea de a se transforma în insectă zburătoare sau într-un monstru uriaș.


Producătorul chinez Game Science s-a bazat pe romanul clasic Journey to the West din secolul XVI. Cu această apariție, el vrea ca viitorii jucători să știe că acesta a fost mutat pe Unreal Engine. De asemenea, el își propune să lanseze jocul pentru PC și console.

Ce succes a avut prima vizualizare?
Pe 20 august 2020 a fost prima previzualizare a jocului. Filmul de 13 minute a adunat, într-o singură zi, aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Pe platforma celor de la Bilibili, acesta a înregistrat 10 milioane de vizualizări.

În 8 februarie anul acesta, cu ocazia sărbătorii noului an Ox, Game Science, a lansat un trailer de 3 minute cu monștri, zonele și vrăjile din joc. Mitul negru: Wukong folosește grafică de top cu detalii foarte bogate. Pare că va fi o experiență de luptă captivantă pentru a restabili lumea misterioasă și romantică.


Producătorii declară că acesta se va lansa până în 2023. Pe site-ul oficial au precizat totuși că ”Îl vom publica doar în momentul în care suntem mulțumiți de el ca și jucători”.

Când aceștia au fost întrebați dacă jocul va fi genul de acțiune cu eroi sau online au răspuns ”Deocamdată ne-ar plăcea să nu dăm un răspuns. Dar Yocar, producătorul lui, preferă în general jocurile cu un singur jucător, cu experiențe de lupte corp la corp, dar care să aibă și suport online.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate