Sari la conținut

[Stirii gaming] Surpriza Bethesda pentru fanii Skyrim la a 10-a aniversare


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

Skyrim-editie-aniversara.jpg

 

Bethesda a anunțat o nouă versiune a jocului The Elder Scrolls (TES) V: Skyrim. Știu, toti speram să fie anunțat TES VI, dar mai avem de așteptat până la acel anunț.


Surprinzător sau nu, primit cu tristețe sau fericire, Bethesda a anunțat încă o versiune a jocului Skyrim. La 10 ani de la lansare, ne este oferită varianta The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition. Aceasta va fi disponibilă pentru PC, Xbox One, Xbox Seriile S și X, iar la fix 10 ani de la lansare, adică din 4 noiembrie, jocul va fi disponibil și pe PlayStation 4. Mai mult, jocul va putea fi jucat chiar și pe PlayStation 5, chiar dacă compania a fost cumpărată de către Xbox. Din păcate, dacă și tu ca și mine deții un Nintendo Switch va trebui să te reorientezi către altă consolă sau către PC, deoarece cea mai nouă versiune nu a fost anunțată și pentru micuța consolă japoneză.


Ce conține ediția aniversară
În primul rând, este oferită varianta completă a jocului, împreună cu cele 3 mari expansions (extensii)  și anume Dawnguard, Hearthfire și Dragonborn. Sunt incluse și toate îmbunătățirile care au fost lansate în Ediția Specială, varianta relansată de către Bethesda în 2016. Cu toate acestea, însă, nu se știe dacă ediția aniversară va avea grafica adusă la zi sau frame rate-uri mai mari care să țină pasul cu noua tehnologie.


În al doilea rând, există și elemente noi, cum ar fi mecanica pentru pescuit, alături de 500 de piese de conținut disponibil prin Creation Club. Între acestea, sunt incluse questuri, dungeon-uri, boși, arme și vrăji unice pentru această versiune. Compania, însă, nu a anunțat mai multe detalii despre noul conținut, astfel că trebuie să așteptăm să vedem exact pe ce urmează să dăm banii și dacă se merită sau nu.

Nu în ultimul rând, dacă deții deja Ediția Specială vei putea să îți faci upgrade la Ediția Aniversară, contra-cost evident. Mai multe detalii urmează să fie anunțate, până atunci, dacă ți-am redeschis pofta de aventură, poți oricând să te reîntorci în Skyrim, Dovahkiin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate