Sari la conținut

[Stiri Gaming] Pokemon vine cu un nou mod de luptă. Ce aduce noul joc pe care trebuie să-l încerci


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

pokemon-original.jpg

 

Compania Pokemon a organizat miercuri ultimul său eveniment de prezentare a jocurilor. Aici, a dezvăluit mai multe detalii despre lansările viitoare. Pokemon Legends: Arceus, este cel pe care s-a concentrat cel mai mult.

În cadrul prezentării, s-a pus accent pe noul sistem de luptă adoptat și pe regiunea în care acesta se va desfășura. Aventura jocului, de tip open-world, va avea loc în regiunea Hisui, care va deveni Sinnoh. Scopul tău este să creezi și să finalizezi primul Pokedex Sinnoh. Pentru asta va trebui să descoperi și să observi fiecare Pokemon din regiunea Sinnoh.

ADVERTISING

Vei construi Pokemon Legends: Arceus Pokedex ca parte a noii echipe Galaxy. Acțiunea se va derula cu mult înaintea evenimentelor Pokemon Briliant și Shining Pearl. Trailerul ne arată imagini superbe din joc care amintesc puțin de Legenda lui Zelda: Breath of the Wild.


Jocul este inspirat din tradiția istorică a locului. Vei putea vedea ecosisteme vechi din satul Jubilife. Prezentarea ne dezvăluie munții din centrul regiunii Sinnoh.

Dezvoltatorul Game Freak a adoptat o formulă diferită de data aceasta în ceea ce privește modul de luptă. Ea se apropie, mai degrabă, de Final Fantasy X. Luptele vor fi bazate tot pe ture, dar dinamica de acțiune va fi schimbată. Astfel că, Pokemon va putea relua turele, dar va avea și timp pentru vindecare sau noi atacuri.

Ce stiluri poate adopta Pokemon?
Fiecare din cele patru mișcări ale lui Pokemon are două stiluri: stilul agil și stilul puternic. Primul mărește viteza de acțiune dar mișcarea este mai slabă. Al doilea este mai puternic, dar, timpul de revenire este mai mare. Strategiile de lupta trebuie gândite bine pentru a putea câștiga.


Acum, Pokemon se poate ascunde în iarba înaltă de unde poate arunca cu mingi din lemn. Mai poate folosi bombe de fum pentru camuflaj. În funcție de Pokemonul cu care lupți, atacurile vor fi și ele adaptate.

Pentru a putea achiziționa jocul, trebuie să aștepți până anul viitor. El va fi lansat pe Nintendo Switch pe 28 ianuarie 2022.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate