Sari la conținut

[Stirii Gaming] Psychonauts 2 uimește printr-un nou trailer: de ce o să-ți placă


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

psychonauts.jpg

 

Gamescom aduce vești noi și în ceea ce privește Psychonauts 2, mult așteptata continuare a jocului original.


Developerul Double Fine s-a străduit să reușească să lanseze această continuare a jocului original. Anunțat, inițial,  în cadrul premiilor The Game Awards 2015, jocului  i-au trebuit șase ani ca să vadă „lumina zilei”.

ADVERTISING

Lansarea a fost prefațată de către dezvoltatori, împreună cu Xbox Game Studios, cu un nou trailer, în cadrul Gamescom 2021 Xbox Stream. Stai fără griji, jocul va fi lansat pe majoritatea platformelor, din listă lipsește, din păcate, doar Nintendo Switch.


Jocul original, Psychonauts, a fost lansat în 2005. După lungi încercări eșuate de a face o continuare, Double Fine a reușit să finalizeze o campanie de crowdfunding care ar fi acoperit o parte din cheltuielile necesare dezvoltării unui nou joc. Nu a fost suficient însă, dar micuțul studio a avut șansa să fie cumpărat de către Xbox Game Studios în 2019 și iată, că la 3 ani de la acel moment și 16 de la lansarea primului joc din serie, astăzi (25 august 2021), are loc lansarea lui Psychonauts 2.

Unde începe Psychonauts 2
Acesta începe exact unde s-a terminat originalul, vom reintra în pielea lui Raz și vom continua aventurile de psychonaut junior. În cadrul trailerului, ne sunt prezentate și alte personaje, de la Sasha Nein până la Agent Forsythe, majoritatea caracterelor din vechiul joc își reiau rolurile. Mai mult, ne sunt prezentate și câteva personaje negative, iar cel mai periculos pare a fi Maligula.

Dar lucrurile nu se opresc aici, Tim Schafer, fondatorul Double Fine, a anunțat că studioul are de gând să lanseze alte noi jocuri ce vor fi complet noi și originale.


Psychonauts 2 se lansează pe 25 august 2021 pe PC, macOS, Linux, PlayStation 4, Xbox Seriile X/S și Xbox One. Interesant cum Microsoft este pusă iar în situația, cel puțin ciudată, de a lansa un nou joc și pe platforma competitoare a companiei Sony, PlayStation.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate