Sari la conținut

[FOTBALL] Gigi Becali a schimbat foaia la FCSB! ”Ei știu, ei fac, eu plătesc!”. Putere deplină pentru Edi Iordănescu și MM Stoica


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

ZDEwMmZjYzkyMDVkMGVlZTg0MDI5MzBhMjdmYzg=

Omul de afaceri se va implica personal doar când va fi vorba despre un junior cu reale calități de dezvoltare care poate fi adus la FCSB. În schimb, jucătorii consacrați sunt lăsați în grija noilor șefi de la echipă.

Va semna Valentin Gheorghe cu FCSB? ”Au mână liberă!”
”Eu fac așa cum am spus, nu mă sucesc. Am spus că aduc cel puțin trei jucători, așa va fi! Dar, nu mă mai ocup eu. Eu plătesc! Ei (nr. - Edi Iordănescu și MM Stoica) să ia pe cine vor. Nu mă mai bag decât la ăștia tineri. 

Au mână liberă din partea mea. Să aducă pe cine vor ei”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Un prim fotbalist care poate ajunge la FCSB, adus de cuplul Iordănesc jr - MM Stoica poate fi Valentin Gheorghe.

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

”Ei știu, ei fac, eu plătesc! Gata, nu mă mai bag la transferuri. Nu mă mai interesează aceste lucuri, am oameni care se pricep și care vor rezolvatransferurile”, a mai spus Becali, pentru Digi Sport.

Valentin Gheorghe poate fi primul fotbalist cerut de Edi Iordănescu
Valentin Gheorghe, care negociază de ceva timp despărțirea de Astra, așa cum digisport.ro te-a informat deja, și-ar fi dat deja acordul pentru a semna cu FCSB, susține prosport.ro, astfel că sunt șansa ca mutarea să se parafeze.

Mijlocașul Valentin Gheorghe va pleca de la Astra în această perioadă de mercato. Internațional U23 la JO 2020 pentru România, Gheorghe este dorit atât de cluburi din Liga 1, cât și de echipe din străinătate:

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

"Sper să rămân cât mai puțin la Astra. Deocamdată sunt bine, mă antrenez, iar conducerea mi-a promis că în cel mai scurt timp voi putea să plec. Ieri am vorbit cu cineva din club, mi-au promis că în zilele următoare vor accepta o ofertă venită la club.

Am transmis conducerii că nu sunt fericit în acest moment, sper să mă lase să joc în Liga 1 sau în străinătate. Cum am spus, există promisiuni că în zilele următoare vor accepta o ofertă, care va fi cea mai bună pentru ei.

Eu îmi doresc foarte mult să plec, să am continuitate, să rămân pe drumul cel bun. În ultimii doi ani am fost golgheterul Astrei și vreau mai mult acum", a spus Valentin Gheorghe, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Etichete: mm stoica , edi iordanescu , gigi becali , transferuri fcsb , valentin gheorghe fcsb

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate