Sari la conținut

[FOTBAL] Pe picior de plecare de la Dinamo, Paul Anton e așteptat în Spania


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

MzYmaGFzaD1kZTA4M2M4NWZjNGExM2Q0MGQwOGIz

 

Internaționalul român nu va rămâne mult timp fără echipă. Ar putea reveni în Spania, acolo unde a mai jucat pentru Getafe, în Segunda Division. Ponferradina, echipa la care evoluează și Alexandru Pașcanu, îl dorește pe Anton, scrie uniondeportivista.medium.com.

Paul Anton e dorit în Spania
Spaniolii au aflat deja despre situația delicată a lui Anton, care mai are de încasat bani de la Dinamo, și așteaptă ca acesta să își rezolve problemele cu formația din ”Ștefan cel Mare” și să revină în Spania.

Paul Anton are restanțe de 4 luni la Dinamo, însă are unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1, 19.000 de euro pe lună. Anton a jucat în prima etapă pentru Dinamo în meciul cu Voluntari (3-2 pentru Dinamo), apoi a fost rezervă cu rezervă cu FCU Craiova (0-1), iar de câteva zile s-a accidentat.

Dinamo va juca sâmbătă, de la ora 18:00, în compania celor de la FC Argeș. Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS. Paul Anton a revenit la antrenamente sub comanda lui Dario Bonetti și ar putea evolua în meciul cu piteștenii.

Etichete: dinamo , ponferradina , paul anton

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate