Sari la conținut

[FOTBAL] Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB în era Edi Iordănescu. Antrenorul a salvat un jucător de pe lista neagră


Stendhal

Postări Recomandate

Edi Iordănescu este noul antrenor de la FCSB, iar echipa va intra într-o nouă eră sub comanda tehnicianului care în sezonul precedent a cucerit titlul cu CFR Cluj.

aGFzaD0zZDE1NTIwNmJiNGZjZWU1OTMwMDUwYTNh

Iordănescu va avea mână liberă la FCSB, așa cum Gigi Becali i-a garantat în contract, iar primele schimbări au început deja. Managerul general Mihai Stoica va sta de acum pe banca de rezerve la meciuri, nu în tribuna oficială. Edi Iordănescu a reușit în primele sale zile la FCSB să-l salveze pe fundașul Iulian Cristea, pe care Becali voia să-l dea afară.

Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB în era Edi Iordănescu. Antrenorul a salvat un jucător de pe lista neagră

Edi Iordănescu are însă șanse mici să-l salveze și pe Alexandru Crețu, care vrea să-și rezilieze contractul după ce Becali l-a acuzat public că este principalul vinovat pentru eșecul cu Rapid.

Iată cum ar putea arăta primul 11 de bază al FCSB-ului în era Edi Iordănescu, un antrenor pasionat de sistemul 4-3-3A. Vlad, V. Crețu, Cristea, Vinicius, Radunovic - Ov. Popescu - Olaru, Oc. Popescu - Coman, Tănase, Cordea.

Iată ce a spus Gigi Becali după Rapid - FCSB 1-0: "Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!", a mai spus Gigi Becali.

Cum arată contractul lui Edi Iordănescu la FCSB

~ salariu: 15.000 de euro pe lună

~ primă pentru titlu: 100.000 de euro

~ contract până la finalul sezonului 2021/2022

~ clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis

~ posibilitate de rupere unilaterală a contractului. 

 

Cine este Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB

În vârstă de 43 de ani, Edi Iordănescu și-a început cariera de antrenor în 2010, când a fost interimar și, mai apoi, antrenor secund la Steaua. Ulterior, le-a pregătit pe ASA Tg. Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș. La gruparea din Gruia a avut două mandate (2018 și 2020/2021), reușind să câștige o Supercupă a României (2018) și un titlu de campion (2021).

@sursa: Digisport.ro 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate