Sari la conținut

Cum a ajuns o casă cu 3 camere, în paragină și fără baie, să coste peste 2 milioane de dolari.


George.

Postări Recomandate

O casă lăsată în paragină cu trei camere și fără toaletă sau baie, pereți lipsă și o grădină crescută necontrolat s-a vândut în Noua Zeelandă pentru mai mult de 2 milioane de dolari. Acesta este cel mai recent exemplu global de piață imobiliară care a scăpat de sub control.

Jmhhc2g9YjNiNjkwZmE0MmQ5N2ViMmY2NTIyNTk2

YzBkZjNlMzY3OWM0ZWRmYjlkMzQ2OGU5ZTg4OA==

YmZjY2Q4MGJlM2YyMTc5Y2E5ZTNjZDk0YzFmYg==

 

Listarea făcută de agentul imobiliar al companiei Barfoot & Thompson descrie casa ca fiind o pânză goală care are nevoie de atenție urgentă și că este “cea mai accesibilă intrare în rândul proprietăților disponibile din Grey Lynn”.

Proprietatea este clasată ca fiind zonă cu o singură casă permisă per perimetru, în cadrul planului unitar al orașului – planul care determină cum sunt folosite, dezvoltate și protejate zonele din oraș – și care nu permite dezvoltarea mai multor unități rezidențiale pe o anumită suprafață.

Campbell Dunoon, cel care prezintă și declară vânzarea la licitațiile organizate de Barfoot și Thompson, a declarat pentru Stuff că astfel de proprietăți sunt foarte căutate.

“Oamenii pe care i-aș numi cumpărători tradiționali ar fi achiziționat în anii trecuți o proprietate doar pentru a se muta, însă acum cumpără o proprietatea pentru a o aranja și a se muta. Cu siguranță există mai mulți oameni de felul acesta”, a spus el.

Noua Zeelandă are una dintre cele mai populare piețe imobiliare din lume. Cele mai recente date arată că prețul mediu al unei case este la nivelul record de 943.000 de dolari – o creștere de 22% din iunie anul trecut. Cifrele arată că piața din Auckland rămâne cea mai căutată, cu prețuri medii de 1,5 milioane de dolari. Prețul mediu din Grey Lynn este și mai mare – de aproape 1,6 milioane de dolari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate