Sari la conținut

[STIRI GAMING] Tom Clancy’s XDefiant, shooter-ul multiplayer care reunește francizele Tom Clancy


.Alexander

Postări Recomandate

XDefiant-Keyart-Final.jpg

Ubisoft a dezvăluit un nou joc plasat în universul Tom Clancy. Este vorba despre Tom Clancy’s XDefiant, un shooter multiplayer competitiv, ce va fi disponibil gratuit, în regim free-to-play, pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Ubisoft Connect) și Google Stadia

XDefiant își propune să reunească mai multe francize realizate sub egida Tom Clancy, pentru a forma o distribuție de personaje jucabile, numite Defiants. În momentul lansării, jocul va oferi patru facțiuni: Wolves (din Tom Clancy’s Ghost Recon), Echelon (din Tom Clancy’s Splinter Cell), Outcasts și Cleaners (ambele din Tom Clancy’s The Division).

 

Meciurile se vor putea desfășura pe mai multe hărți gândite pentru confruntări 6 vs. 6 și mai multe moduri de joc, precum Team Deathmatch, Domination sau Escort.

O experiență gândită pentru fanii shooterelor

Pe lângă apartenența la una dintre taberele menționate mai devreme, protagoniștii Defiants vor putea fi personalizați pentru a corespunde cât mai bine stilului fiecărui jucător în parte: la debutul fiecărei runde, se va putea alege facțiunea (fiecare cu propriile abilități unice), dar și loadout-ul personajului (arme principale, secundare, atașamente etc.). De asemenea, loadout-ul se va putea modifica la fiecare respawn, pentru a permite utilizatorilor să se familiarizeze cât mai rapid cu arsenalul și cu strategiile adversarilor.

 

Deși abilitățile unice ale fiecărui Defiant vor juca roluri importante, producătorii dau asigurări că Tom Clancy’s XDefiant va pune accent în primul rând pe skill-ul jucătorilor în ceea ce privește jocurile first person shooter. Astfel, pentru a asigura un gameplay familiar fanilor acestui gen, echipa dezvoltatoare de la Ubisoft Francisco a apelat la producătorul executiv Mark Rubin (ex-Infinity Ward) și la directorul de creație Jason Schroeder (South Park: The Fractured But Whole, Rocksmith).

Primele sesiuni de testare pentru Tom Clancy ’s XDefiant vor începe pe 5 august 2021, pentru jucătorii din Statele Unite ale Americii și Canada, urmând ca, în curând, și jucătorii din celelalte regiuni să beneficieze de posibilitatea de a încerca jocul. Pentru a fi printre primii care au ocazia de a testa Tom Clancy’s XDefiant, vă puteti înscrie pe site-ul oficial al jocului.

Sursa: Ubisoft

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate