Sari la conținut

[football] "Ei au zis că ne dau 9 goluri, noi am demonstrat pe teren". Reacția eroului Sorescu, după meciul cu Voluntari


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
19.07.2021, 22:46

Dinamo a început campionatul cu dreptul și s-a impus cu 3-2 în meciul cu FC Voluntari, în ciuda numeroaselor probleme cu care se confruntă formația bucureșteană.NTViYjcwY2ZkZmJkYmMxZjQ3YjZhZWE5ZWQ5YTk=

"Ei au zis că ne dau 9 goluri, noi am demonstrat pe teren". Reacția eroului Sorescu, după meciul cu Voluntari

Deian Sorescu a reușit să marcheze toate cele trei goluri ale lui Dinamo, iar la final le-a dat replica ilfovenilor. Înaintea partidei, Robert Ion declara că și-ar dori ca echipa lui să marcheze chiar 9 goluri în poarta "câinilor".

Căpitanul lui Dinamo a ținut să vorbească și despre problemele financiare de la club și restanțelele salariale pe care le are.

"A luptat fiecare cât a putut și asta s-a văzut. Au fost mulți tineri, a fost primul lor meci. Mă bucur că au văzut ce atmosferă pot face acești suporteri minunați. Prefer să nu vorbesc înainte de meci, ci după. Uite, acum, am ocazia să vorbesc eu, pentru că ei au zis că ne dau 9 goluri. Uite că azi am demonstrat pe teren. Pe noi ne-a făcut să arătăm altă față azi.

Da, mi-am asumat (n.r - cartonașul galben după primul gol), pentru că am pe spate o poveste care mă motivează să lupt zi de zi. La golul 3 am arătat banderola de căpitan. A fost multă lume la primul meci cu spectatori după pandemie și voiam să fie conștienți că și Cătălin Hîldan este alături de noi.

Nu vreau să vorbesc despre acest subiect (n.r - propunerea lui la FCSB). Așa cum am spus, am contract cu Dinamo până în 2023. Îmi voi respecta contractul și vom vedea. Nu mi-am depus memoriu, dar am pierdut și eu bani. Nu vreau să pic prost și vreau să lămuresc. Nu sunt nici eu cu banii la zi și am restanțe ca toți ceilalți", a declarat Deian Sorescu.

Etichete: dinamo , fc voluntari , deian sorescu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate