Sari la conținut

[football] Exclusiv Explicația unei faze cum rar se vede: de ce i s-a anulat golul lui FC Voluntari din meciul cu Dinamo


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
19.07.2021, 22:53

Fază bizară petrecută în ultimele minute ale meciului Dinamo - FC Voluntari, din prima etapă a noului sezon de Liga 1.aD02MzYmaGFzaD0zYTFiYjIzZDM0ZjdmMWVmYzg5

Explicația unei faze cum rar se vede: de ce i s-a anulat golul lui FC Voluntari din meciul cu Dinamo

În minutul 89, la scorul de 3-2 pentru Dinamo, Neluț Roșu a trimis mingea în poarta bucureștenilor, dar golul nu a fost validat de arbitrul Iulian Dima.

La o minge de arbitru de la aproximativ 30 de metri de poarta lui Dinamo, Neluț Roșu a trimis mingea direct în poartă, portarul Mihai Eșanu fiind departe de buturi. Cu toate acestea, Iulian Dima a anulat reușita lui FC Voluntari și a indicat repunere din careul mic al bucureștenilor.

Decizia lui Dima a stârnit reacții nervoase în tabăra ilfoveană, iar Gabi Tamaș a avut un conflict cu portarul lui Dinamo, Eșanu. Ambii au văzut cartonaș galben, iar partida a continuat fără alte incidente.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre faza respectivă la Digi Sport Special și i-a dat dreptate arbitrului Dima.

"Dintr-o minge de arbitru nu se poate înscrie un gol direct în poarta adversă. Sunt niște condiții. Mingea, chiar dacă atinge solul, nu se poate înscrie un gol direct. Trebuie să fie mingea atinsă de cel puțin doi jucători sau de două ori.

Repet, jucătorii trebuie să lase mingea să atingă pământul, iar după aceea, un jucător dacă șutează mingea direct în poarta adversă, nu se poate înscrie gol. Arbitrul a procedat corect. Dacă Eșanu atingea mingea, era gol valabil", a spus Crăciunescu.

Etichete: dinamo , iulian dima , fc voluntari

Liga 1

FC Voluntari a avut un gol anulat în meciul cu Dinamo / Foto: C

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate