Sari la conținut

[football] Toni Kroos, făcut praf de o legendă a fotbalului german: "Nu mai e de clasă mondială, încetinește ritmul de joc!"


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

articol scris de Digi Sport
19.07.2021, 23:47

Toni Kroos (31 de ani) a avut un campionat european dezamăgitor cu naționala Germaniei, iar criticii nu au încetat să apară nici la câteva zile bune de la încheierea turneului.ODliYjcxNzk1MWU1MDU1NWE5Yzk5MjQ4ZDEzZg==

După ce Uli Hoeness, fostul președinte al lui Bayern, l-a criticat public pe mijlocaș, a venit rândul unui alt nume mare din fotbalul german să îl ia la țintă pe Kroos.

Toni Kroos, criticat în presa germană de către Lothar Mathaus

De data aceasta, a venit rândul lui Lothar Mathaus, unul dintre cei mai mari fotbaliști germani din istorie, să își exprime părerea mai puțin bună despre optarul lui Real Madrid.

"Nu am nimic personal cu el, dar nu pot să fiu de acord cu stilul său de joc. Am putut vedea la Campionatul European că nu e vorba numai de viteza lui de alergare, ci și de viteza lui la minge.

Cu prima sau a doua atingere a balonului se descurcă bine, dar în momentul în care pasează, pierde din nou din viteză deoarece echipa sa nu obține niciun progres prin pasele sale, iar ritmul de joc încetinește. Kroos nu mai este un jucător de talie mondială", a declarat Mathaus pentru cotidianul german Kicker.

Toni Kroos ar putea renunța la cariera de fotbalist anul viitor

Toni Kroos a declarat că își va mai continua pentru cel mult doi ani de zile cariera de jucător profesionist. Jucătorul de la Real Madrid spune că încă nu a decis dacă va prelungi cu încă un an sau cu doi ani înțelegerea cu formația galactică.

Singurul lucru de care este sigur Kroos este faptul că este decis să se retragă la Real Madrid.

”Cred că anul 2023 este potrivit. Voi avea 33 de ani. Voi decide dacă voi reînnoi sau nu contractul cu un sezon sau două. Nu am decis încă, dar sunt absolut sigur că mă voi retrage la Real Madrid”, a declarat Toni Kroos, citat de Marca.

Etichete: toni kroos , kroos , lothar mathaus

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate