Sari la conținut

[STIRI GAMING] DLC gratuit pentru Farming Simulator 22: pachetul Precision Farming este susținut de Uniunea Europeană


.Alexander

Postări Recomandate

FS22_PrecisionFarming_2a-1024x576.jpg

Proiectul Precision Farming continuă cu un nou pachet adițional pentru Farming Simulator 22. Inițiat in 2020 de către John Deere și finanțat de EIT Food, proiectul se află deja în a doua fază. Datorită eforturilor depuse de către EIT pentru promovarea agriculturii sustenabile, GIANTS Software va introduce o serie de mecanici noi de gameplay.

Prima versiune a pachetului Precision Farming pentru Farming Simulator 19 s-a bucurat de un succes însemnat, acesta fiind descărcat de un milion de jucători pe PC și console. Noile mecanici de gameplay se vor concentra pe sustenabilitate

În timp ce prima versiune a pachetului adițional se concentra pe metode de bază aplicate în agricultura sustenabilă, noua versiune țintește mult mai sus. Acum își vor face apariția senzorii optici pentru o aplicare redusă a ierbicidelor și îngrășămintelor organice și chimice, scăzând astfel impactul asupra mediului așa cum se întâmplă în realitate. Noul pachet va fi disponibil anul viitor în primăvară

GIANTS Software se concentrează momentan pe dezoltarea jocului Farming Simulator 22 și lansarea acestuia pe 22 noiembrie 2021, astfel încât noua versiune a pachetuluiPrecision Farming va fi disponibilă abia anul viitor, în primăvară.

FS22_PrecisionFarming_2b.jpg

Mai multe detalii despre acest pachet vor fi disponibile în cadrul FarmCon pe 21 iulie, evenimentul digital dedicat Farming Simulator ce va transmis prin intermediul canalului oficial Twitch, în perioada 21-23 iulie. Toate mecanicile din primul pachet se vor regăsi și în noua versiune. Cei care dețin Farming Simulator 22 pe PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One vor putea descărca gratuit acest pachet adițional.

 

sursa: GO4GAMES.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate