Sari la conținut

[FOTBAL] Germania - Ungaria 2-2 şi Portugalia - Franţa 2-2. Nemții evită o rușine istorică, iar Franța câștigă grupa


jAN

Postări Recomandate

MzYmaGFzaD1lZDNjNWNlNDc0YTYyNjNhY2Y0MzZi

Germania - Ungaria și Portugalia - Franța, ultimele două meciuri din grupa F de la EURO 2020, s-au încheiat cu același rezultat, 2-2. Franța câștigă grupa, Germania evită o rușine istorică și termină pe 2, iar Portugalia prinde unul dintre cele mai bune locuri 3 și e în optimi. Maghiarii sunt eliminați.

Germania - Ungaria 2-2 şi Portugalia - Franţa 2-2. Nemții evită o rușine istorică, iar Franța câștigă grupa

În duelul de la Munchen, dintre Germania și Ungaria, maghiarii au început extraordinar și au deschis scorul după 11 minute, răsturnând toate calculele grupei. Roland Sallai s-a descotorosit în careu de Hummels și Ginter și l-a învins pe Manuel Neuer cu o lovitură de cap excelentă.

Replica nemților a venit abia după pauză. În minutul 66, Kai Havertz a profitat de o eroare a lui Gulacsi, care nu a boxat cum și-ar fi dorit, și a trimis în plasă. La doar două minute distanță, Ungaria a surprins din nou lumea fotbalului. Andras Schafer a profitat de erorile din defensiva Germaniei și a dus scorul la 2-1.

Leon Goretzka a fost cel care a evitat un rezultat dezastruos pentru Germania, care ar fi fost sinonim cu ultimul loc în grupă și eliminarea de la EURO 2020. Mijlocașul lui Bayern Munchen a marcat pentru 2-2 în minutul 84, iar nemții au încheiat grupa pe locul secund, cu patru puncte. De partea cealaltă, Ungaria a trecut de la extaz la agonie în mai multe rânduri și încheie mai mult decât onorabil "grupa morții", cu două puncte în trei jocuri.

La Budapesta s-a jucat Portugalia - Franța, iar campioana europeană din 2016 și campioana mondială din 2018 au oferit un adevărat spectacol. În prima repriză, Cristiano Ronaldo (31') și Karim Benzema (45+2) au marcat din penalty, ambele decizii ale lui Mateu Lahoz fiind contestate, pe rând, de fiecare tabără.

La două minute după pauză, Franța a trecut în avantaj. Benzema a făcut dubla după ce a fost lansat excelent în adâncime de Pogba, dar starul lui Real Madrid nu s-a putut bucura cum și-ar fi dorit. Reușita sa a fost inițial anulată pentru offside, dar sistemul VAR a intervenit și a validat golul.

Cristiano Ronaldo a izbutit și el dubla, tot din penalty, unul obținut chiar de el, după ce a centrat în brațul depărtat de corp al lui Kounde. Portughezul a bifat golul cu numărul 109 la națională și a egalat recordul iranianului Ali Daei.

S-a terminat 2-2 și aici, iar cele trei echipe calificate din această grupă vor avea parte de următoarele dueluri: Franța - Elveția, Anglia - Germania și Belgia - Portugalia.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate