Sari la conținut

Șoferul care a atacat un bărbat cu o crosă de golf în trafic, lăsat în libertate sub control judiciar


MAVERIK.

Postări Recomandate

crosa-golf-din-metal-junior-senior.jpg

Şoferul de 30 ani din capitală care i-a blocat mașina în trafic unui alt bărbat, după care a sărit la bătaie înarmat cu o crosă de golf este sub control judiciar.

El este cercetat sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut marţi seara de către poliţişti pentru 24 de ore, însă procurorii au decis miercuri ca el să fie plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Știre inițială

Şoferul de 30 ani, care acum trei zile în București, i-a blocat calea unui alt bărbat aflat în trafic, după care a sărit la bătaie înarmat cu o crosă de golf, a fost reținut de polițiști.

Agresorul a spart geamul lateral, apoi l-a lovit pe celălalt șofer. A fost ajutat și de partenera lui care a lovit autoturismul victimei cu piciorul și a scos o armă albă.

Șoferul agresor a fost reținut pentru lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În imaginile surprinse de un martor se vede cum șoferul unei mașini sport a blocat calea unui alt autoturism pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Apoi, înarmat cu o crosă de golf sparge geamul portierei, după care sare la bătaie. În ajutorul lui vine și o femeie, cu un comporament la fel de agresiv. Lovește oglinda celeilalte mașini, dar apoi intervine și cu o armă albă pe care o ia din mașină.

Se pare că șoferii celor două mașini se cunoșteau și în trecut avuseseră un confilct. Întâlnirea lor din trafic s-a terminat cu aceste scene violente. Grav este și faptul că șoferul agresat era într-o cursă de ride sharing și avea client. Omul a coborât și s a indepărtat speriat.

Acum, bărbatul de 30 de ani este reținut. El va fi audiat de un procuror. Rămâne de văzut dacă pe numele șoferului agresor va fi solicitat mandat de arestare preventivă sau procurorul va decide să ceară o altă măsură.

 

SURSA

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate