Sari la conținut

[STIRI GAMING] Noctua a lansat un cooler fanless imens la prețul de 100$


akTeN

Postări Recomandate

Noctua a lansat un cooler fanless imens la prețul de 100$

Noctua-NH-P1-Fanless-780x470.jpg

Noctua este un brand foarte respectat în piața hardware pentru soluțiile sale de răcire extrem de eficiente. Cea mai nouă nebunie lansată de producătorul austriac este un cooler pasiv care duce ideea de „silent cooling” la un cu totul alt nivel. Iar partea cea mai bună este că poate susține și niște procesoare destul de puternice.

Noctua NH-P1 poate ține în frâu procesoare high-end

Noul cooler oferă destul spațiu pentru memorie cu înălțime standard și heatsink-uri pentru VRM, dar și o răcire complet silențioasă care nu folosește niciun ventilator pentru a disipa căldura. Designul lui Noctua NH-P1 folosește o bază de cupru placată cu nichel, cu șase heatpipe-uri care străpung glorios ansamblul de foi de aluminiu.

Noctua-NH-P1-Fanless-Listare-NewEgg.jpg

Producătorul susține că noul cooler poate răci procesoare puternice fără nici un fel de ventilator atașat. Lista de compatibilitate include Intel Core i9-9900K și AMD Ryzen 7 2700X, adică modele destul de setoase care în mod normal ar putea crea probleme și cu un cooler AIO mai ieftin. Socket-urile suportate sunt LGA1200, LGA115x, LGA2066 și AM4. Pentru chip-uri cu TDP mai mare, în special modelele HEDT, Noctua NH-P1 suportă și montarea de ventilatoare de 120mm.

sursa: zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate