Sari la conținut

[NEWS] VIRAL PE TIK TOK. CUM A DESCOPERIT O FEMEIE CĂ SOȚIA VĂDUVULUI CARE A INVIDAT-O LA ÎNTÂLNIRE, ERA, DE FAPT, ÎN VIAȚĂ.


akTeN

Postări Recomandate

VIRAL PE TIK TOK. CUM A DESCOPERIT O FEMEIE CĂ SOȚIA VĂDUVULUI CARE A INVIDAT-O LA ÎNTÂLNIRE, ERA, DE FAPT, ÎN VIAȚĂ.

tinder-1200x620.jpg

O femeie care a mers la o întâlnire stabilită cu ajutorul pe site-ului de dating Tinder a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Deși bărbatul îi spusese încă dinainte că are un băiat și este văduv, tânăra a descoperit, căutând amănunțit pe Instagram, că de fapt, soția lui nu era deloc moartă într-un accident tragic așa cum pretinsese aceasta, ci cât se poate de vie.

Lucrul care i-a atras atenția femeii a fost faptul că soția „decedată” a continuat să posteze imagini și nu numai pe Instagram, chiar și după presupusa ei moarte.

A vrut să afle cum s-a petrecut tragedia

O persoană emptică, așa cum se descrie, tânăra a fost curioasă cum s-a întâmplat tragedia povestită, iar acest fapt i-a deschis ochii spre adevăr.

Mi-a zis ca e profesor, are un copil, iar soția lui a piert într-un accident și am fost curioasă ce s-a întâmplat. Apoi, mare mi-a fost surpriză atunci când am descoperit adevărul."

sursa: cancan.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate