Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a explicat de ce a refuzat 13.000.000 de euro pentru Octavian Popescu: ”Pot lua 50!”. De unde vine oferta


jAN

Postări Recomandate

YXNoPTliMmY0NjczZTM3Yjk0M2YyM2JhYzc2YmE5

FCSB a primit o ofertă de 13.000.000 de euro pentru Octavian Popescu, pe care Gigi Becali a refuzat-o.

Patronul de la FCSB a anunțat că propunerea vine din partea lui Juventus, însă nu o poate accepta pentru că este convins că va putea încasa 50.000.000 de euro pentru un transfer al lui Octavian Popescu.

Gigi Becali vrea 50.000.000 de euro pentru Octavian Popescu

De asemenea, omul de afaceri a anunțat că mai multe cluburi l-au căutat pe Giovanni Becali, cel care deține firma de impresariat care-l reprezintă pe Octavian Popescu, pentru a se interesa de mijlocașul de 18 ani.

”O refuz pentru că e un jucător pe care poți lua 50. Dacă îl dau cu 13, înseamnă că nu o să mai iau niciodată 50. Dacă am o perlă și pot să iau 50, pentru că pot să iau 50, pentru că el e jucător de geniu, de ce să-l dau? De ce să iau 13 dacă pot să iau 50? Poate iau mai mult, că dacă-l țin trei ani, pot să iau 100 de milioane.

România n-a putut vinde până acum pentru că n-a avut marfă. FCSB va fi imbatabilă anul ăsta, sunt jucători care vor face diferența. Am avut jucători și anul ăsta, dar erau accidentați, au fost și cu un mai tineri. O să vedem dacă eu am dreptate.

La Man, atât era valoarea, până în 15.000.000, dar la Octavian Popescu e altceva, el e geniu. Fără muncă nu se poate, dar la el e mai mult geniu. Vreau 50.000.000 pe el, atât! Eu nu vreau nici 20%, nici nimic, vreau 50.000.000 de euro. El să mai joace doi ani în România.

De prin Italia e oferta, Giovanni s-a ocupat. Mi se pare că Juve e echipa. Sunt mai multe cluburi care-l monitorizează. Mi-a zis Giovanni că îl sunau mai mulți, în timp ce vorbea cu unul, îl suna altul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că a devenit de curând nașul lui Octavian Popescu: ”L-am botezat pe Octavian Popescu. El nu era botezat. L-am făcut ortodox”.

Gigi Becali a plătit 190.000 de euro pentru Octavian Popescu

Stagiunea trecută, mijlocașul de 18 ani a evoluat în 34 de jocuri pentru FCSB, reușind patru goluri, patru pase decisive, dar și să obțină alte patru lovituri de la 11 metri.

Octavian Popescu a fost cumpărat de Gigi Becali cu 90.000 de euro de la Regal Sport, club care a păstrat și 10% dintr-un eventual viitor transfer.

Totuși, după evoluțiile bune ale mijlocașului în Liga 1, patronul de la FCSB a decis să cumpere și procentele rămase la Regal Sport, pentru care a plătit alte 100.000 de euro.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate