Sari la conținut

[FOTBAL] Contra nu uită și nu iartă. "M-am lovit de niște impostori!"


MAVERIK.

Postări Recomandate

Cosmin Contra a rămas cu un gust amar după despărțirea de Dinamo și regretă că a crezut în Pablo Cortacero și ceilalți spanioli care conduc Dinamo.

aGFzaD0wNDYzOTQ5MDk0MTBjNWViOWM4MDI3OTBj

 

Convins să preia Dinamo la începutul campionatului trecut, timișoreanul în vârstă de 45 de ani a avut încredere, inițial, în proiectul oamenilor care au cumpărat echipa roș-albă de la Ionuț Negoiță.

Iubit în Ștefan cel Mare de pe vremea în care impresiona ca jucător, "Guriță" n-a găsit la Dinamo climatul necesar pentru a face performanță. Spaniolii nu l-au plătit, l-au evitat, iar jucătorii lui Dinamo, revoltați de neplata salariilor, au făcut memorii pentru a deveni liberi de contract.

Contra e dur: "Am fost păcălit să particip la această nenorocire"

În consecință, la începutul lunii decembrie, Contra decidea să plece și lăsa echipa pe locul 14, iar la timonă trecea Ionel Gane, fostul său secund.

"Îmi pare rău că am crezut în niște oameni, în niște spanioli. N-am văzut ce făceau spaniolii și îmi pare rău că am crezut orbește în niște oameni. A fost singura mea greșeală, că am crezut în ei, sunt niște impostori.

Vor rămâne toată viața niște impostori pentru mine, am fost păcălit să particip la această nenorocire. Când n-am mai putut să stau la Dinamo am ridicat mâna și am plecat, ăsta e adevărul. Multă lume vorbește, dar nimeni nu știe cum m-am simțit, prin ce am trecut. Eu m-am lovit de niște impostori", a spus Contra, marți seara, la Digi Sport Special.

Contra e observator UEFA

 

În prezent, antrenorul bănățean e observator UEFA și a fost dorit de câteva cluburi din străinătate, însă nu s-a materializat vreo propunere. 

În urmă cu șase luni, după plecarea de la Dinamo, Contra își exprima dorința ca trupa din Ștefan cel Mare să fie susținută, în cele din urmă, de spanioli. Salvarea financiară a venit însă de la cei din proiectul DDB.

"Nu mi-am imaginat niciodată că poate exista așa ceva, că niște persoane care vin din Spania, o țară așa de dezvoltată, să facă așa ceva. Mi-aș dori un miracol, să fi fost de fapt un vis urât aceste trei luni, să vină banii cu nemiluita acum la final, să fie acel proiect pe care l-au promis”, declara Cosmin Contra, pentru Digi Sport, pe 3 decembrie.

Morișca antrenorilor. Dinamo a început sezonul cu Contra și l-a încheiat cu Uhrin 

 

Jerry Gane, succesorul lui Contra, a fost înlocuit cu Gigi Mulțescu pe 16 martie, dar legenda din Ștefan cel Mare a stat doar o lună pe banca roș-albilor. Pe 14 aprilie, cehul Dusan Uhrin a preluat postul de antrenor principal.

El a mai antrenat formaţia alb-roşie între 13 august 2019 şi 9 martie 2020.

În cariera sa, antrenorul ceh a mai condus formaţiile Bohemians Praga, Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk, Slavia Praga, Politehnica Timişoara, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

 

SURSA:www.digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate