Sari la conținut

[FOTBAL] Marius Șumudică, prezentat oficial de CFR Cluj. Discurs ferm al antrenorului: "Ar fi un eșec să ajungem acolo"


Gojo

Postări Recomandate

Jmhhc2g9YWNiMjg2MWI1ZTcyM2IyMGYyMjM4N2I3

Marius Șumudică a fost prezentat oficial de CFR Cluj, marți, la câteva zile de când campioana României a anunțat venirea antrenorului.

Șumudică spune că vrea să aducă cât mai mulți oameni pe stadion, nu se gândește să participe în Conference League și a rămas impresionat de căldura oamenilor din Cluj-Napoca: "Pentru mine, cel mai important target este să aduc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, pentru clubul meu. Din momentul în care am venit și am văzut magazia alb-vișinie, pentru mine înseamnă enorm.

Marius Șumudică, prezentat oficial de CFR Cluj. Discurs ferm al antrenorului: "Ar fi un eșec să ajungem acolo"

Voi da totul pentru această echipă. Jucătorii trebuie să înțeleagă că au lângă ei un frate și vor avea un sprijin din toate punctele de vedere. Decizia mea a fost una ușor de luat, a contat mult ce înseamnă CFR în momentul de față. Șansa de a pune mâna pe un trofeu a contat cel mai mult.

Cred că CFR îți dă șansa în a te bate și pe plan internațional. Pentru mine, participarea în Conference League ar fi un eșec. Le port un respect deosebit jucătorilor pentru ce au realizat până acum.

Sunt un tip vulcanic, iar celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacțiile lui Șumudică, dacă voi fi atacat sau dezavantajat. Indiferent ce adversari voi întâlni, voi da totul pentru această echipă. Am rămas impresionat de căldura oamenilor de aici, am simțit că am trecut granița în altă țară, e altă lume la Cluj", a spus Marius Șumudică, la prezentarea oficială.

Primii jucători transferați de CFR Cluj în mandatul lui Marius Șumudică sunt Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Denis Rusu și Claudiu Petrila, care a revenit după împrumutul la Sepsi.

CFR Cluj, cantonament în Austria

Înaintea meciurilor din preliminariile UEFA Champions League, CFR Cluj are programat un stagiu de pregătire în Austria.

Campioana României și-a stabilit 5 meciuri amicale, iar adversarii sunt FC Wels, Ludogorets, Akademia Puskas, Dinamo Moscova și Ujpest.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate