Sari la conținut

[FOTBAL] ”Tamaș era un animal și după o seară în oraș!” Torje a dezvăluit de ce Rădoi l-a ignorat pe fundaș: ”Nu s-au înțeles atunci”


jAN

Postări Recomandate

aGFzaD1iNDBlNjdjOGIwMWQ4NDU4YWRiNzdiY2Y2

Gabi Tamaș impresionează și la 37 de ani în Liga 1 și a decis să amâne retragerea din activitate deși avea oferte de a deveni conducător la FC Voluntari.

Bunul său prieten, Gabi Torje, a dezvăluit la Fotbal Club că știe ce va face fundașul pe viitor și de ce și-a luat adio de la echipa națională.

”Sincer, eu știu ce face Gabi, am vorbit cu el acum două zile, nu e supărat că nu a fost chemat la națională, dar nu cred că a colaborat foarte bine cu Mirel Rădoi atunci când era la FCSB. Putea fi cel mai bun din România, nu cred că-l convoca!

Gabi Torje: ”Tamaș era ca un animal și după o seară în oraș!”

El va fi în fotbal toată viața, și după ce se lasă. După cum a jucat, era un ”animal”, primul la tot. Ar fi jucat până la 45 de ani dacă ducea o altă viață extrasportivă.Dacă stătea o seară în oraș, ne chinuiam toți să ne ținem după el!

Sunt altii care au făcut lucruri mai grave decât Tamaș. Eu la Dinamo am fost 4 ani de zile șofer pentru mulți colegi de echipă pentru că nu beam deloc, eram cel care-i ducea acasă pe colegi.

Am rămas prieteni cu toți, cu Pulhac, Ropotan, Moți. Dacă nu aș vorbi cu Gabi Tamaș doi ani și-l sun acum e ca și cum m-ar fi despărțit de două minute de el”, a dezvăluit Gabi Torje. 

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate