Sari la conținut

[FOTBAL] Cristi Balaj a identificat marea problemă a arbitrajului românesc: ”Să nu mai fie fosile!” De ce întârzie implementarea VAR


Wicks

Postări Recomandate

5gK0KW3.jpg

Recent încheiata ediție 2020 - 2021 a Ligii 1 a fost marcată de multe erori de arbitraj, însă fostul central internațional Cristi Balaj transmite că nu absența video arbitrajului este principala cauză.

Actualul președinte al Agenției Naționale Anti-Doping a declarat, în cadrul unui interviu acordat reporterului Digi Sport Marian Codirlă, că cea mai mare problemă a arbitrajului românesc este reprezentată de observatorii de la jocuri, care, din cauza anumitor interese, nu sunt schimbați.

Cristi Balaj a identificat principala problemă a arbitrajului românesc

”Observatorii ar trebui să ghideze, dar sunt oameni importanți pentru Federație doar pentru că votează. Ar trebui să nu mai fie fosile, cum le denumesc eu, care, prin anumite prietenii pe care le au la CCA, rămân o veșnicie și ies la pensie din Liga 1, blocând accesul unor arbitri tineri”, a declarat Cristi Balaj.

Fostul arbitru internațional a vorbit și despre întârzierea demarării procedurilor necesare implementării sistemului VAR, transmițând că o cauza poate fi reprezentată chiar de permiterea unor aranjamente, care ar fi mai greu de realizat dacă ar exista sistemul de asistență video pentru arbitri.

Sursa: DIGISPORT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate