Sari la conținut

[FOTBAL] "Va fi cel mai puternic fundaş din Liga 1!". Stipe Vucur, "mina de aur" al lui Gigi Becali?


Gojo

Postări Recomandate

MjRmMzg1ZjNiYjE5YjJjM2ZiOTdkZTU0OThj.thu

Stipe Vucur (29 de ani) este "pariul" lui Gigi Becali în centrul defensivei FCSB-ului, pentru sezonul următor. Thomas Neubert, preparatorul fizic al vicecampioanei, garantează că fundașul austriac va "exploda" în Liga 1.

Impresionat de statura impunătoare a lui Stipe Vucur (1,96 m), la propunerea impresarului Florin Vulturar, Gigi Becali a acceptat imediat să-l transfere pe "uriașul" austriac. În ciuda faptului că în ultimul sezon a evoluat în al treilea eșalon al fotbalului german, Thomas Neubert consideră că Vucur își va pune amprenta în Liga 1.

250 de mii de euro este cota de piață a lui Stipe Vucur, potrivit Transfermarkt. (900 de mii de euro este cea mai mare sumă la care a fost evoluat austriacul, în 2016).

Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB-ului: "Vucur va fi cel mai puternic fundaş din Liga 1"

FCSB a fost vulnerabilă în compartimentul defensiv pe final de sezon, iar Anton Petrea, fostul tehnician al roș-albaștrilor a fost obligat să improvizeze. Astfel, Gigi Becali și-a propus să-și întărească defensiva. Stipe Vucur și Alex Crețu sunt jucătorii cu talie pe care vor miza roș-albaștrii în stagiunea următoare.

Transferul lui Vucur va fi "aur" pentru FCSB, susține Neubert. Germanul a declarat că acesta "va fi cel mai puternic fundaş din Liga 1", potrivit Fanatik.

Crescut de FC Salzburg, Stipe Vucur a mai jucat de-a lungul carierei pentru FC Lustenau, FC Wacker, Erzgebirge Aue, Kaiserslautern, Hajduk Split și Hallescher FC. Ultima oară a evoluat în al treilea eșalon al Germaniei, pentru Hallescher, formație cu care mai are contract până la 30 iunie.

"Vulturar mi l-a propus: 'Uite, nea Gigi, am un băiat'. L-am întrebat ce înălțime are? Peste 1,90, altfel nici nu discut! Are 1,96. Nu mă interesează să fie Ramos, vreau să dea cu capul. Il iau pe un an și poate prelungi pe încă un an. Ia 10.000 de euro în primul an. Vine gratis, nu-i dau nimic la semnătură", a spus Becali în momentul în care a anunțat transferul lui Vucur.

Conform sursei menționate anterior, Stipe Vucur va sosi în România în cursul săptămânii viitoare și va semna contractul cu FCSB.

sursa:digisport.ro 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate