Sari la conținut

[STIRI VALORANT] DOTA 2: ANIMAJOR WILD CARD STAGE - SECRET VS NIGMA DRAFT ANALYSIS


Wicks

Postări Recomandate

1hbUErk.png

Căpitanul echipei Secret Clement „Puppey” Ivanov și căpitanul echipei Nigma Kuro „KuroKy” Salehi Takhasomi au fost rivali și coechipieri încă de la primul TI. În plus, sunt singurii doi jucători din lume care au participat la fiecare internațional până acum. Nu există nimeni în lume care să le cunoască așa cum se cunosc și acest lucru are ca rezultat bătălii uimitoare între echipele lor.
Game One a văzut Secretul echipei cu un avantaj imens în draft; 66% împotriva lui Nigma's 34%. Dar, chiar și cu acest avantaj, Secret a pierdut jocul și asta din cauza executării lor slabe. Pe măsură ce Secretul a ales Lone Druid, Enchantress și Templier Assassin, au avut un avantaj imens de împingere și ar fi trebuit să asigure toate turnurile T1 înainte de 15 minute. Dar nu au făcut-o. De fapt, au distrus primul turn al lui Nigma în minutul 22. Ceea ce este extrem de târziu.
Jucătorii echipei Secret nu se coordonau deloc. Au vrut să împingă benzile și să găsească câteva ucideri, dar toți mergeau în zona inamică unul câte unul. Secretul echipei a luat câteva decizii mai slabe, luând decizia de a-i bloca pe eroii de bază ai lui Nigma fără ca propria lor poziție să fie unii și doi eroi care să se alăture uciderii.
Acest lucru a dat peste cap și, în loc să câștige o ucidere, și-au pierdut eroii și turnurile. În cele din urmă, Nigma a avut fermă, a asigurat Aegis și a început să domine harta.
În timp ce, Secretul echipei a avut un draft bun și au reușit să lupte chiar și cu un dezavantaj de 5k în valoare netă. Într-o luptă de echipă, au ucis câțiva eroi ai adversarului și au redus diferența de la 5k la 1k, dar nu au putut întoarce complet jocul din acel moment. În cele din urmă, Nigma a jucat cu putere și a câștigat jocul.
Încă o dată, Team Secret a decis să aibă un avantaj puternic în împingere; o diferență de 62% la 38%. Dar, avantajul general al proiectului a fost puțin în favoarea lui Nigma, cu 57% până la 43%. Acest meci are o mică controversă atașată, deoarece serverele lui Valve au fost prăbușite și jocul a trebuit reluat complet. Înainte de prăbușire, Nigma conducea meciul și era puțin așteptat să câștige. După revanșă, Secretul echipei a preluat controlul jocului. Aceeași luptă de la mijloc a schimbat cursul jocului.
Nigma s-a luptat la turnul t1 de la mijlocul lui Secret și singura diferență a fost că, în primul joc, au câștigat acea luptă în echipă și în al doilea joc au pierdut. Aceeași luptă, eroi și loc, dar execuție diferită.
Pe măsură ce observăm progresul acestui joc, Secret și-a executat perfect proiectul. Au împins benzile, au câștigat controlul asupra hărții, au asigurat Aegis și și-au asigurat încet, dar constant victoria. Deoarece Nigma avea un avantaj avantajos împărțit, ei au fost în continuare capabili să găsească fermă pe nucleele lor și au menținut jocul în viață mai mult decât se aștepta. De asemenea, Nigma a avut un avantaj bun în luptele pe echipe, de aceea au reușit să lupte, chiar și împotriva unui dezavantaj imens de 30,000, dar eroii lor au fost mai contracarați, astfel încât nu au putut câștiga lupta în echipă.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate