Sari la conținut

[FOTBAL] ”Probabil, nu are voie să ne sune și să se întâlnească cu noi!”. Ironii la adresa lui MM Stoica, managerul de la FCSB


Wicks

Postări Recomandate

BY3s3zh.jpg

MM Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, care a promis că va fi mai activ din sezonul viitor, a fost iar ironizat, acum cel mai probabil după ce Gigi Becali (62 de ani) a spus că nu este interesat deloc de suporterii roș-albaștrilor.
Fanii vicecampioanei din Liga 1 nu au depășit încă momentul unui titlu din nou ratat și nu înțeleg de ce Meme evită dialogul cu aceștia. Mai mult, oficialul bucureștenilor și-a atras mai multe ironii mai mult sau mai puțin fundamentate.
Mustață, mesaj pentru MM Stoica. ”Asta e problema! El tace!”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, principala facțiune a celor de la FCSB, susține că a încercat de mai multe ori să-l contacteze pe Stoica.
”Nu am ceva cu băiatul, am înțeles că e un om, dar a greșit nult și el. Când știi că este un conflict între suporteri și conducere, când știi ce galerie vei avea în spate și tu nu vii să vorbești cu noi, nu ne cauți, nu ne bagi în seamă.... 
Asta e problema! Probabil, nu are voie să ne sune și să se întâlnească cu noi. Eu tot aștept ca MM să spună pe cine am anunțat, dar el tace!”, a spus Mustață.
Liderul suporterilor susține că galeria nu vrea să provoace niciun scandal, dar lasă de înțeles că este important și să ajungă să comunice cu MM Stoica.

”Nu vrem gălăgie și conflict, dar nu noi am greșit! Să sune și să vorbim, să fie pace. Am tot sunat, de mi-a venit rău. Nu a răspuns, am înțeles mesajul”, a mai specificat Mustață, la Radio Sport 1.

Sursa: DIGISPORT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate