Sari la conținut

[NEWS] VIRAL PE TIK TOK. LOCUL INGENIOS UNDE AMANTUL I-A LĂSAT UN BILEȚEL IUBITULUI FEMEII CARE TOCMAI ÎL ÎNȘELASE CU EL. FOTO


akTeN

Postări Recomandate

VIRAL PE TIK TOK. LOCUL INGENIOS UNDE AMANTUL I-A LĂSAT UN BILEȚEL IUBITULUI FEMEII CARE TOCMAI ÎL ÎNȘELASE CU EL. FOTO

shutterstock_1236022081-1200x800.jpg

Nu există niciodată o modalitate frumoasă prin care să afli că partenerul de înșeală. Dar este cu singuranță mai bine să știi decât să nu știi ce se petrece în propria relație.

Un bărbat a fost lăudat de internauți că a avut curaj să îl anunțe pe iubitul unei femei că aceasta tocmai la înșelat cu el, folosind o metodă cât se poate de ingenioasă.

Concret, „amantul” s-a dus la toaletă înainte să părăsească apartamentul și a lăsat un bilet în care îi explica totul, ascuns sub capacul de la WC.

„Această tipă doar ce mi-a zis că are iubită, în dimineața de după. Îmi pare rău să îți spun în felul ăsta, dar dacă eu aș fi fost în locul tău aș fi vrut să știu”, a scris bărbatul pe bucata de hârtie.

Imaginea a fost postată de iubitul înșelat

Imaginea a ajuns pe internet, după ce iubitul înșelat a postat-o pe Tik Tok. „Iubita mea m-a înșelat în timp ce eu eram plecat din oraș, și bărbatul care a fost aici mi-a lăsat biletul asta”, a scris tânărul în dreptul imaginii, potrivi

1_girlfriend-1.jpg

sursa: cancan.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate