Sari la conținut

[STIRI] Spotify devine un fel de Netflix, dar pentru concerte: anunțul gigantului la care nu se aștepta nimeni


PYnK

Postări Recomandate

Spotify-Virtual-Concerts-Featured.jpg

În cei zece ani de la lansare, Spotify a suferit modificări majore și a început să ofere un volum semnificativ de conținut, dincolo de muzică în format audio. În 2021, transformarea continuă cu concerte live.

După ce a făcut niște investiții fabuloase în podcasturi originale, Spotify revine la ce știe mai bine, muzică. Dacă ești un fan al muzicii live, s-ar putea să fi plătit anul trecut accesul virtual la un concert, măcar pentru a-ți susține financiar artistul preferat. Acum, serviciul tău de streaming preferat va începe să-ți ofere concerte în format video.

  • Este vorba de concerte înregistrate la o calitate cât se poate de bună și pe care le poți vedea online la adresa spotify.live.
  • Din păcate, la fel ca pe Disney+ când se lansează un film nou, vei plăti 15 dolari pentru a-ți vedea artiștii într-un concert cât se poate de intim din confortul căminului.
  • Începând cu 27 mai, vei avea acces la cinci concerte a căror durată variază între 40 și 75 de minute.
  • Un nou concert va fi adăugat săptămânal pentru alte cinci săptămâni, deși nu este exclus ca seria de spectacole să continue și după acest termen.
  • Fiecare show va putea fi văzut în ziua lansării între orele 6:00 AM și 8:00 PM. Valorile temporale par să facă referire la ora locală din țara în care vezi concertul.
  • Cei de la Spotify sunt conștienți că restricțiile legate de pandemie s-au mai relaxat în diverse colțuri ale lumii, dar asta nu înseamnă că oamenii se simt confortabil să meargă live la concerte, înconjurați de alți oameni.
  • În plus, poate vrei să plătești niște bani pentru a-ți vedea formația preferată care s-ar putea să nu ajungă niciodată în România, de exemplu.

Noua serie de concerte este produsă împreună cu Driift, o altă platformă de concerte live. Cei de la Spotify sunt optimiști în ceea ce privește noua inițiativă. Dacă ești curios de concertele la care să te aștepți, pe 27 mai vei putea vedea The Black Keys, Rag`n`Bone Man este pe 3 iunie, Jack Antonoff de la Bleacher cântă pe 10 iunie, Leon Bridges pe 17 iunie, iar girl in red pe 24 iunie. Biletele online se pot achiziționa de aici.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate