Sari la conținut

[STIRI LEAGUE OF LEGENDS] » LOL: FNATIC ÎL ANUNȚĂ PE ADAM CA NOU LANSATOR DE TOP


Wicks

Postări Recomandate

QU5rWi9.jpg

Cu zvonurile despre Bwipo care se mută în junglă, Fnatic avea nevoie de un nou laner de top - și tocmai l-au găsit.
Fnatic pare să-și intensifice jocul pentru sezonul de vară LEC 2021. Zvonurile despre mutarea lui Gabriel „Bwipo” Rau în junglă sunt confirmate, cu atât mai mult prin noul anunț pe Twitter despre noul lor laner de top, Adam „Adam” Maanane.

Fanii sportului din ligă care țineau pasul cu maeștrii UE din această primăvară s-ar putea să fie familiarizați cu Adam. El a fost jucătorul care s-a menținut puternic în partea de nord a hărții pentru Karmine Corps, echipa care a câștigat Masters.
Cariera lui Adam a început în 2019 când a început să joace pentru Olympe Esports. Apoi s-a transferat la Initial Esports și Unfazed Esports înainte de a se alătura corpului Kameto, care a devenit ulterior Karmine Esports, cea mai puternică echipă din Franța și de pe scena Masters. Au câștigat primăvara LFL 2021 învingându-l pe Misfits Premier cu 3-0, apoi au continuat să concureze în European Masters. Nu au pierdut niciun meci din grupa D și s-au luptat în finală, învingându-l pe BT Excel cu 3-1 pentru a revendica trofeul.
Adam își iubește vânătăile și jonglerele. A jucat cele mai multe jocuri Darius în 2021 până în prezent, este al doilea cel mai bun jucător de Renekton printre profesioniști conform Jocurilor Legendelor și este singurul care a fost suficient de curajos pentru a scoate vârful Olaf. De asemenea, are foarte mult succes cu neopritul Viking, deoarece a câștigat toate cele cinci meciuri pe care l-a ales pe Olaf.
Adam ar putea fi ceea ce Fnatic are nevoie pentru vară. Bwipo a fost un fel de hit sau de dor în prima jumătate a sezonului, așa că cea mai veche echipă din Europa a dorit pe cineva care să-și poată rezista celor mai buni. Adam s-a dovedit a fi cineva care poate juca tancurile în mod fiabil și, de asemenea, poate purta jocuri precum Aatrox și Renekton, așa că va fi un plus demn în lista lui Fnatic. Dacă Bwipo se mută în junglă, Oskar „Selfmade” Boderek va renunța probabil la echipă, dar anunțul oficial nu a fost făcut încă pentru asta
Fnatic s-a clasat pe locul 5 în sezonul regulat al LEC Spring Split, cu un record de nouă victorii și nouă pierderi. Au avut o cursă dezamăgitoare în playoff, unde s-au clasat și pe locul 5. Au învins SK Gaming cu 3-1, dar nu au reușit să câștige împotriva lui Schalke 04, eliminându-se și ratând Invitația Mid-Season din acest an. Poate cu Adam și Bwipo în junglă se vor califica pentru Worlds!

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate