Sari la conținut

[STIRI] Topul celor mai bune branduri de laptopuri din 2021


PYnK

Postări Recomandate

go4it_laptopuri_freestocks-I_pOqP6kCOI-u

  • Alegerea unui laptop este, fără dar și poate, un lucru foarte dificil.
  • Specificațiile sunt foarte importante, iar majoritatea persoanelor petrec un timp foarte îndelungat încercând să găsească unul potrivit nevoilor lor.
  • Datorită evoluției tehnologice, au apărut multe branduri de laptopuri, iar astfel a început să fie și mai dificil să alegi un laptop care să nu se dovedească a fi o dezamăgire.
  • Iată care sunt cele mai bune branduri de laptopuri ale anului 2021 dintre care poți alege. Cu siguranță vei găsi un laptop potrivit nevoilor tale dacă vei alege dintre acestea.

Asus

Aceste laptopuri sunt printre cele mai accesibile ca și preț comparativ cu alte branduri, iar principalul motiv pentru acest lucru ar fi faptul că își produc propriile plăci de bază. Mini laptopurile și Chromebook-urile lor sunt foarte cunoscute pentru că sunt printre cele mai bune laptopuri de buget. Compania este cunoscută mai ales pentru segmentarea și fiabilitatea gadgeturilor. A fost o perioadă în care ASUS nici măcar nu era inclusă în lista celor mai bune branduri de laptopuri, dar cu vasta lor colecție de laptopuri atractive și performante, aceasta a ajuns în top. Asus a avut venituri anuale de aproximativ 30 de miliarde de dolari în 2017 și are aproape 18.000 de angajați la nivel global. Au display-uri excelente, elemente inovative de design și o linie specială de laptopuri pentru gaming.

Dell

Dacă ești în căutarea unui laptop decent cu sistem de operare Windows atunci chiar trebuie să arunci o privire la laptopuri Dell. Majoritatea laptopurilor Dell nu sunt foarte costisitoare, iar componentele hardware sunt puternice. Multe persoane nu optează pentru laptopuri Dell tocmai din cauza designului simplu pe care acestea îl au, însă există numeroase motive pentru care acestea sunt printre cele mai bune laptopuri. Sunt durabile, au prețuri convenabile și design profesional. Dacă vrei să ai un laptop pentru o perioadă mai lungă de timp, poți opta pentru unul din seriile Inspiron, XPS sau Alienware, linia de laptopuri gaming al Dell. Compania a fost una dintre cele mai bine vândute branduri de laptopuri în 2020 și cu siguranță au o varietate de laptopuri dintre care poți alege. Au printre cele mai subțiri și portabile laptopuri, cu baterii decente și dotate cu elemente de ultimă generație.

Lenovo

Înființat în 1984, Lenovo este un conglomerat global din Beijing, asociat cu fabricarea computerelor. Are o cotă de piață globală de 25,1%, urmată îndeaproape de HP și Dell. Lenovo are un venit anual de aproape 45 de miliarde de dolari și are peste 60.000 de angajați pe tot globul. Lenovo este unul dintre brandurile de laptopuri cu un raport foarte bun între calitate și preț. Laptopurile lor sunt ideale pentru tot felul de sarcini și pot fi utilizate de oricine, inclusiv de gameri profesioniști dacă vorbim despre linia Legion a Lenovo, sau oameni de afaceri și studenți. Oferă produse pentru orice buget, cu o varietate foarte mare și design modern.

HP

HP este unul dintre cele mai vechi branduri de electronice care, din păcate, nu mai este atât de popular pe cât a fost. Când vine vorba de laptopuri, compania oferă în continuare cele mai fiabile device-uri și sunt utilizate pe scară largă de către gameri și profesioniști. HP face unele dintre cele mai bune laptopuri pentru studenți și are venituri anuale de aproximativ 53 de miliarde de dolari. Este posibil ca HP să nu fi avut întotdeauna cea mai bună reputație, dar cele mai recente laptopuri HP au un design contemporan, ridicând cu adevărat ștacheta.

Apple

Apple este, cu siguranță, un brand premium atât în materie de laptopuri, cât și în materie de smartphone-uri, calculatoare și tablete. Cu un sistem de operare diferit, materiale de calitate, design inovator, performanță, display de calitate, laptopurile lor sunt extrem de atractive. Cu siguranță sunt ceva mai scumpe față de alte laptopuri, însă merită fiecare bănuț. Apple înregistrează anual încasări de 230 de miliarde de dolari cu un venit net de 50 de miliarde.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate