Sari la conținut

[Fotbal] Variantele lui Cristiano Ronaldo în cazul în care Juventus ratează locul de Champions League


HearT;x

Postări Recomandate

Cristiano Ronaldo se va afla curând în fața unei decizii extrem de importante în privința viitorului lui: ce va face în cazul în care Juventus nu va juca în grupele UEFA Champions League.

OWE2NDkwYjRmZjU1MTRkZmJkODFiN2UzMmYzNg==

Scenariul a devenit unul realist după eșecul la scor de neprezentare în fața Milanului, iar pentru portughez ar fi o dezamăgire cruntă.

CR7 a fost cumpărat special de torinezi pentru a cuceri Liga Campionilor, însă Juve nu a trecut de sferturi în ultimele trei sezoane.

Mai mult, pentru gruparea bianconeră ar urma o reconsiderare drastică a bugetului, iar salariul de 31 de milioane de euro pe an al lui Cristiano ar însemna o povară greu de acceptat.

De aceea, Juventus va fi dispusă să asculte oferte pentru starul venit pentru 100 de milioane de euro de la Real Madrid.

30 de milioane de euro este prețul stabilit pentru cel care mai are un an de contract cu ”Bătrâna Doamnă”.

Cristiano Ronaldo a jucat o singură dată în Europa League

Manchester United, Real Madrid, PSG sunt variantele lui Cristiano Ronaldo, toate echipe care vor evolua în competiția care îi este atât de dragă și în care a triumfat de 5 ori.

El este și golgeterul all time din UCL cu 134 de goluri - CR7 a fost protagonist în ultimii 19 și a jucat o singură dată în carieră în Europa League. 

Se întâmpla în 2002 pe când era la Sporting, echipa la care ar dori să-și încheie cariera. 

Însă pentru a nu ”retrograda” în Europa League, Cristiano va fi nevoit să facă concesii mari, în special în privința salariului.

Până atunci, el trebuie să treacă de Vlad Chiricheș - Juventus joacă miercuri pe terenul lui Sassuolo, în direct la Digi Sport 2, de la ora 21.45.

sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate