Sari la conținut

[Fotbal] Dinamo - Astra, ora 20:15, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Miza e finala Cupei României


HearT;x

Postări Recomandate

Meciul dintre Dinamo și Astra Giurgiu, din returul Cupei României, poate fi urmărit de la ora 20:15 în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

YXNoPTE1NjhmYjE4MjZkMDE0ZThmNTMzNGE4ZDRj

Dinamo vine cu un moral bun, după ce a reușit să se îndepărteze de locurile de baraj și a evitat, matematic, retrogradarea directă în Liga 2. ”Câinii” au patru victorii la rând în Liga 1 și vor să bifeze un nou succes ”acasă”, în Cupă.

Dinamo - Astra, ora 20:15, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Miza e finala Cupei României

Elevii lui Dusan Uhrin nu vor avea o misiune ușoară cu Astra. Giurgiuvenii au avantajul rezultatului din tur (1-0) și sunt favoriți pentru calificarea în finala Cupei României.

Meciul cu Dinamo va fi primul pentru Astra cu noul antrenor. Ionuț Badea a fost adus la Giurgiu pentru a salva echipa de la retrogradare, după ce conducerea a renunțat la Eugen Neagoe, din cauza rezultatelor modeste ale echipei.

Astra este pe locul 13, care asigură prezența la baraj, cu 24 de puncte și o singură victorie în șapte meciuri în play-out.

”Sper să ajungem în finala Cupei, e o satisfacție să lupți pentru un trofeu. Toți jucătorii vin aici pentru a lupta pentru trofee. E păcat că nu am reușit în campionat, am avut un sezon slab. Dacă vom ajunge în finala Cupei, avem șansa noastră să câștigăm”, a transmis Ante Puljc, după meciul câștigat cu Hermannstadt în campionat, scor 2-0.

În cealaltă semifinală, Universitatea Craiova a câștigat cu 3-0 meciul cu ACS Viitorul Pandurii și este favorită pentru calificarea în ultimul act al competiției.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate