Sari la conținut

[STIRI VALORANT] » CEA MAI NOUĂ REPLICĂ GAMEMODE A LUI VALORANT TACHINATĂ


Wicks

Postări Recomandate

kCQb9N0.png

Valorant Episodul 2 Actul 3 a început cu introducerea Breeze, iar jucătorii sunt la jumătatea actului. Dezvoltatorii s-au întors cu un nou mod de joc numit „Replication” pentru a împrospăta conținutul jocului.
Meciurile valorante sunt adesea foarte stresante, prin urmare, distrându-se totuși moduri de joc haotice, cum ar fi Escalation, Spike Rush îi ajută pe jucători să arunce un pic de abur și să meargă mai departe pe scara clasată. Replicarea va fi cea mai nouă versiune a acestor mini-jocuri distractive din Valorant și, prin aspectul teaserului, va fi sigur haotic.
Comunitatea ia în considerare posibilitatea ca Replicarea să fie similară cu „One for All” în League of Legends. Riot Games a primit deja feedback excelent din acest mod de joc, unde toți jucătorii votează pentru un campion și toți au aceleași abilități de a iniția lupte în joc. Este într-adevăr foarte haotic, dar foarte distractiv, deoarece scenarii ca acestea sunt greu de găsit în meciurile valorante hipercompetitive.
Jocul ar putea adopta o cale similară și ar oferi ocazia jucătorilor. Jucătorii pot folosi jocuri precum Astra, Jett sau chiar Breach. Simpla posibilitate de a fi intermitent 24x7 nu pare distractivă la început pentru inamici, dar ar fi interesant să vedem cum se dezvoltă acest mod de joc în viitor.
Replicarea ar trebui să fie disponibilă în actualizările viitoare pentru Valorant.

Sursa: estnn.ro
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate