Sari la conținut

[TUTORIAL] GHIDUL MOUSE-ULUI VALORANT: GĂSIȚI DPI POTRIVIT PENTRU DVS.


DuH™

Postări Recomandate

Valorant-Mouse-settings-800x450.jpg

Ghidul nostru suprem Valorant pentru mouse vă va ajuta să vă duceți jocul la nivelul următor.

 

 

Fiecare profesionist vă va spune același lucru: sensibilitatea mouse-ului și setările DPI sunt vitale atunci când joacă Valorant. Trebuie să faceți modificările corecte pentru tu. Acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți obiectivul și chiar performanța generală.

Mouse-ul tău este controlerul principal utilizat atunci când joci prețuire, modul în care utilizați mouse-ul afectează performanța și obiectivul. Având în vedere acest lucru, iată cum vă puteți pregăti pentru succes.

DEZACTIVAȚI ACCELERAREA MOUSE-ULUI

Înainte de a vorbi despre setările DPI și sensibilitate, trebuie să subliniem că accelerarea mouse-ului trebuie dezactivată. Chiar dacă utilizați cei mai buni șoareci de joc, accelerația mouse-ului poate încurca totul.

Accelerarea mouse-ului este o problemă, deoarece va permite sistemului dvs. să crească automat precizia cursorului în timp ce vă deplasați în joc. Practic, mouse-ul se va mișca mai repede sau mai încet, așa că ți-ar fi foarte greu să te obișnuiești cu fotografierea sau folosirea abilități în Valorant.

După oprirea accelerației mouse-ului, sistemul nu afectează modul în care se deplasează cursorul. Setările pe care le alegeți sunt întotdeauna active și întotdeauna la fel.

Pentru a opriți accelerația mouse-ului, urmați acești pași:

  • Accesați „Setări mouse” (utilizați bara de căutare pentru a accesa rapid această parte a panoului de control).
  • Faceți clic pe „Modificați setările mouse-ului”.
  • Accesați „Opțiuni suplimentare ale mouse-ului”.
  • Căutați „Opțiuni pentru indicator”.
  • Dezactivați „Îmbunătățiți precizia indicatorului”.
  • Faceți clic pe „Aplicați”. (Dacă vi se solicită să confirmați modificarea, faceți clic pe „Bine”)

SETĂRI DE SENSIBILITATE A MOUSE-ULUI PENTRU VALORANT

Problema este că cele mai bune setări ale mouse-ului pentru dvs. vor fi diferite de cele mai bune setări ale mouse-ului pentru altcineva. De obicei, se recomandă alegerea unui DPI între 400 și 800. Acesta este considerat a fi un DPI scăzut.

După ce sunteți obișnuiți cu setările DPI mai mici, este timpul să mergeți mai sus. Continuați să faceți acest lucru până când veți găsi setările cu care vă simțiți foarte confortabil.

Mulți jucători aspiranți fac greșeala de a alege o setare DPI foarte mare chiar de pe bat. Acest lucru poate duce cu ușurință la eșec, deoarece ar trebui să folosiți gesturi mai subtile și mișcări mai mici ale încheieturii mâinii. Când utilizați DPI mai mici, este mai ușor să vă obișnuiți cu mișcările mouse-ului pentru a vă deplasa apoi în sus.

GĂSIREA SETĂRILOR DPI CARE FUNCȚIONEAZĂ PENTRU DVS.

Valorant-Mouse-800x450.jpg

 

Dacă doriți să jucați Valorant la cel mai înalt nivel pe care îl puteți, este foarte important să investiți într-un mouse de joc foarte bun. De preferință, cumpărați unul conceput pentru jocurile FPS.

După ce cumpărați și instalați mouse-ul pentru jocuri, este timpul să modificați setările DPI. De obicei, acest lucru se face cu utilizarea unui buton fizic situat chiar pe mouse-ul computerului. Alternativ, există software oficial pe care îl puteți utiliza.

De obicei, veți alege una dintre aceste două opțiuni:

SETARE MOUSE DPI REDUS - 400-800

Când mouse-ul folosește setări DPI reduse, este necesar un efort mai mare atunci când deplasați cursorul. Practic, vă mișcați brațul spre deosebire de încheietura mâinii. Inițial, mișcarea se va simți puțin ciudată. Poate fi frustrant și să te simți nenatural, mai ales când ai fost folosit cu DPI mai mare în timpul operațiunilor zilnice cu computerul.

Marele avantaj al utilizării setărilor mai mici ale mouse-ului DPI este că acumulați o memorie musculară puternică. Pe măsură ce timpul trece, vizarea devine mai lină și mai eficientă. Cu toate acestea, pierdeți timpul deoarece faceți mișcări mai largi ale brațelor.

La fel ca punct de referință, majoritatea jucătorilor profesioniști respectă o setare DPI de aproximativ 800 DPI, iar setarea sensibilității mouse-ului este de aproximativ 0.245.

SETARE MOUSE DPI RIDICAT - PESTE 1000

De îndată ce setările DPI depășesc 800, nu mai trebuie să vă mișcați brațul pentru a ținti. Mișcări mai mici ale încheieturii mâinii sunt suficiente.

Mulți jucători Valorant preferă o setare mai mare a mouse-ului DPI, deoarece pot reacționa mai repede. Practic, fără prea mult efort fizic, îți poți ținti inamicii și să fii mai competitiv.

Marea problemă cu setările mouse-ului DPI foarte mari este că nu aveți prea mult spațiu pentru greșeli. Este nevoie doar de o mișcare foarte mică a încheieturii mâinii pentru a vă pierde ținta.

Unii jucători Valorant vor fi foarte buni în timp ce utilizează setări DPI foarte mari. Mișcările lor la încheietura mâinii sunt mai exacte. De obicei, astfel de jucători joacă jocuri FPS de foarte mult timp și practic au crescut cu șoareci de computer din ce în ce mai buni.

Cu toate acestea, pentru majoritatea jucătorilor Valorant, o setare DPI foarte mare afectează performanța. O astfel de configurație ar fi mult mai bună atunci când joci jocuri RTS sau MOBA. În astfel de jocuri, acoperirea hărții este mult mai importantă decât scopul. Cu jocuri precum Valorant, obiectivul se remarcă ca fiind cel mai important lucru.

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ SETARE DPI PENTRU MOUSE PENTRU DVS.?

Valorant-DPI-800x450.jpg

 

La sfârșitul zilei, preferința dvs. personală va duce la cea mai bună alegere. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să măriți treptat setările DPI. Începeți cu 400 și mergeți încet în sus până ajungeți la 800. Asigurați-vă că luați acest lucru încet. Creșteți sensibilitatea mouse-ului numai după ce vă simțiți complet confortabil cu setările pe care le utilizați.

Pe măsură ce jucați Valorant și continuați să schimbați setările DPI, veți observa în mod natural că vă comportați mai bine în unele situații decât în altele. Reduceți sau ridicați setările DPI până când vă simțiți complet confortabil.

După ce găsiți un cadru care vi se pare bun, este timpul să vă exersați. Puteți face acest lucru doar jucând jocuri Valorant. Inițial, s-ar putea să ratezi câteva fotografii. Nu te opri din această cauză. Este complet normal să ai o perioadă de ajustare până când poți fi cât mai eficient posibil. Evident, puteți folosi instrumentul de practică în joc pentru aceasta, astfel încât să nu vă răniți clasamentul.

GÂNDURI FINALE

La sfârșitul zilei, găsirea DPI potrivită pentru dvs. se bazează pe experimentare. Ar trebui să începeți cu un DPI mai mic și apoi să vă deplasați treptat în sus. În cele din urmă, veți găsi ceva care este perfect pentru dvs. Este mai ușor să vă dați seama când se întâmplă acest lucru, deoarece, pe măsură ce utilizați setări DPI mai mari, nu puteți obține aceleași rezultate ca și cu sensibilitatea mai mică, chiar dacă practicați mult. Acesta este momentul în care este timpul să eliminați puțin DPI și ați găsit locul dulce.

 

Sursa Estnn

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate