Sari la conținut

[Sport] Nicolae Grigore, explicații pentru rezultatele modeste de la Rapid: ”Am avut parte de o conjunctură nefavorabilă”


tiganu.

Postări Recomandate

NTFlOTI5ZDc3N2ZhYzI2MWE0Y2YxMGQ5ZDM=.thu

 

Grigore, care a fost secundul lui Adrian Mutu la naționala U21, a fost instalat în funcția de ”principal” la Rapid în luna decembrie. Acesta a identificat principalele cauze pentru rezultatele modeste ale echipei sub comanda sa.

Nicolae Grigore: ”Probabil aș fi putut să duc și aceste două meciuri”

„Sunt lucruri de care vreau să mă detașez. Eu vreau să rămân cu munca pe care am făcut-o acolo și cu ce am reușit în cele trei luni cât am fost antrenorul Rapidului. Cred că am lăsat o echipă, din punct de vedere fotbalistic, foarte bine.

O echipă care câștigă la patru zile de maniera de care a făcut-o cu Dunărea Călărași nu poate să fie o echipă prost antrenată sau prost pregătită. Cred că am avut parte de o conjunctură nefavorabilă din punct de vedere al șansei.

Am fost egalați în minutul 90+2 de Ripensia Timișoara. A fost un meci, din punctul meu de vedere, nu bun, dar nu neapărat rău, la Buzău, o echipă bună de Liga 2, unde am făcut egal.

După care a fost acel meci, cu o conjunctură total nefavorabilă, pentru că toată săptămâna am avut parte de vreme de primăvară și în ziua meciului cu Csikszereda a nins, a fost un meci de luptă, de bătaie. La final a venit acest meci de la Slobozia în urma căruia am renunțat, unde au fost două greșeli personale.

Eu după meci am hotărât să plec. Probabil aș fi putut să duc și aceste două meciuri până la capăt. Simțeam că trebuie să se schimbe ceva”, a spus Nicolae Grigore, la Liga DigiSport.

Cinci meciuri a rezistat Nicolae Grigore pe banca Rapidului (o victorie, două rezultate de egalitate și două înfrângeri).

 

sursa: digisport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate