Sari la conținut

[Sport] Cosmin Contra nu l-a uitat pe Pablo Cortacero: ”Nu are ce căuta în fotbal!” Mesajul pentru Gigi Mulțescu


tiganu.

Postări Recomandate

PTYzNiZoYXNoPTBjZTRhZGFiNjE4NjY5YWVmY2Q4

 

Contra a renunțat atunci când și-a dat seama că promisiunile lui Pablo Cortacero sunt vorbe-n vânt. 

”Am fost păcălit, am crezut în acest proiect şi în aceşti oameni. Am trecut prin momente prin care nu credeam că pot trece ca antrenor. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu.

Am fost tras într-o minciună permanentă de nişte oameni care nu au ce căuta în fotbal. Am dat bani de la mine ca lucrurile să meargă.

Am plătit bani către anumiţi angajaţi. Pentru ca lucrurile să meargă, trebuia ca anumiţi oameni care trăiesc din salariul lunar să fie plătiţi. Am făcut-o cu plăcere şi s-a vorbit că de ce nu am renunţat la bani.

O persoană din DDB m-a sunat şi am ajuns imediat la o înţelegere. Nu m-am cramponat în banii de la Dinamo, am venit să fac performanţă, nu pentru bani”, a dezvăluit Cosmin Contra la looksport.ro.

Cosmin Contra: ”Suporterii ţin echipa, dar nu poţi face performanţă”

Fostul jucător și antrenor al ”câinilor roșii” îi ține acum pumnii lui Gigi Mulțescu pentru ca Dinamo să cucerească un trofeu și să evite retrogradarea.

”Îmi doresc că Gigi Mulţescu să fie capabil să salveze echipa, eu sunt sigur că va reuşi asta. De asemenea, aş fi extraordinar de fericit dacă ar câştiga Cupa României şi ar fi o speranţă ca cineva cu bani să vină.

Iniţiativa DDB este excepţională, dar nu rezolvă problemele pe termen lung. Dinamo e un club mare, trebuie să găsească pe cineva care să sponsorizeze, să vină un investitor. Până la urmă suporterii ţin echipa, dar nu poţi face performanţă” a mai spus Cosmin Contra.

 

sursa: digisport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate