Sari la conținut

[Sport] ”Voi marca golul decisiv!”. Andrei Ivan, gânduri mari înaintea derby-ului cu FCSB: ”Începe play-off-ul pentru noi”


tiganu.

Postări Recomandate

NjM2Jmhhc2g9OGQ5ZjZkZTdlYjEzZTM3MjRlOWE0

 

La conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB, Andrei Ivan a declarat că își dorește ca echipa sa să iasă victorioasă și, dacă va fi posibil, și-ar dori ca el să fie marcatorul decisiv.

Andrei Ivan vrea să marcheze golul decisiv în FCSB - Craiova

„Va fi un meci foarte greu pentru noi. Pentru noi, o să înceapă play-off-ul de duminică și trebuie să mergem cu gândul să câștigăm. Am fost accidentat. M-am recuperat după 4 luni și mă simt foarte bine acum”, a declarat Ivan.

„Trebuie să ne batem la trofeu și să câștigăm duminică. Un gol împotriva FCSB-ului ar fi ceva unic pentru mine. Cred că voi marca golul decisiv. Nu mai marchez de la distanță pentru că joc în poziție de vârf și nu mă întâlnesc așa des în situația de a trage de la depărtare”, a mai spus atacantul.

Cu toate astea, Ivan susține că, indiferent dacă va marca sau nu, ceea ce contează cu adevărat este ca echipa sa să iasă victorioasă: „Nu mă gândesc neapărat să înscriu. Mergem la București să luăm cele trei puncte. Important este să câștige echipa și să ajungem cât mai sus”.

În acest sezon, Andrei Ivan a avut 27 de apariții în tricoul Craiovei și a reușit să marcheze 5 goluri și să contribuie cu 3 pase decisive.

Alături de Universitatea Craiova, în sezonul 2017-2018, Andrei Ivan a câștigat Cupa României.

 

sursa: digisport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate