Sari la conținut

TOTAL NSA, noua firmă contractată de CJ Sibiu pentru reabilitarea Secției de Neurologie a Județeanului


beto

Postări Recomandate

21e901ced4cdf3594c5440abfbe973594fad11b1


Consiliul Județean (CJ) Sibiu a încredințat lucrările de reabilitare a Secției de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, blocate mai bine de un an de firma care a câștigat primul contract de execuție, unei noi asocieri de firme sibiene din care face parte și TOATL NSA, un abonat deja al contractelor importante din Sibiu.

La finalul anului trecut, trei asocieri de firme din județul Sibiu au depus oferte pentru obținerea contractului în valoare de de 14.498.540,60 lei iar la finalul lunii martie s-a semnat contractul cu câștigătorul desemnat- Asocierii SC TOTAL NSA – HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS SRL – PRO HART GRUOP SRL, chiar dacă licitația a fost contestată.


”Chiar dacă operatorul economic a cărui ofertă a fost respinsă de CJ Sibiu, fiind neconformă, a depus contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, aspect care a ținut pe loc investiția noastră mai bine de o lună, ne bucurăm totuși că în urma comunicării din partea CNSC a deciziei de respingere a contestației, am putut încheia contractul de lucrări cu operatorul desemnat câștigător de CJ Sibiu și pornim astfel lucrările abandonate de vechiul constructor. Așteptăm cu toții modernizarea acestei clădiri, știind cât de important este ca actul medical și tratarea pacienților să se facă în cele mai bune condiții. Vizitele pe acest șantier vor face parte din agenda mea de lucru și mă voi asigura personal că lucrările se vor efectua conform graficelor și vor respecta termene asumate. Ne bazăm în acest sens pe seriozitatea constructorului, care a contractat lucrări la mai multe obiective de investiții ale Consiliului Județean Sibiu și le realizează cu profesionalism și într-un ritm susținut”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

TOTAL NSA a mai obținut contracte de la CJ Sibiu pentru reabilitarea Bazei Salvamont din Păltiniș, pentru reabilitarea Dispensarului Spitalului de Pneumoftiziologie și pentru modernizarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Potrivit CJ Sibiu, la finalul lunii martie s-a emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a clădirii de la Neurologie iar termenul de finalizare este 12 luni.

Finanțarea proiectului de reabilitare a Secției de Neurologie este finanțat din 2017 prin PNDL.

Sursa:www.stirile.sibiu.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate