Sari la conținut

Jandarmeria atrage atenţia asupra unei ştiri false referitoare la decesul unui protestatar: Infirmăm această informaţie FOTO Citeste mai mult: adev.ro/qqu4oy


beto

Postări Recomandate

646x404.jpg

Jandarmeria Română atrage atenţia asupra unor informaţii false apărute, pe reţele de socializare, referitoare la decesul unui protestatar şi precizează că niciuna dintre persoanele care s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Brăila nu a decedat.

Citeste mai mult: adev.ro/qqu4oy

Astfel, într-o postare apărută pe o reţea de socializare se precizează că un minor care ar fi fost bătut aseară de jandarmii din Braila ar fi decedat la spital şi incită oamenii să vină, sâmbătă, la protest. „Minorul bătut aseară de jandarmi la Brăila a decedat la spital. Până aici a fost trădătorilor. Aşa nu se mai poate- Sâmbătă (3 aprilie) TOATĂ ROMÂNIA VINE LA BUCUREŞTI. Piaţa Universităţii- ora 16”, se arată într-o postare, conform unei capturi de ecran ataşate mai jos. „Recent pe reţelele de socializare a fost lansată o informaţie falsă, referitoare la decesul unui protestatar din municipiul Brăila. Infirmăm această informaţie, niciuna dintre persoanele care s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Brăila nu a decedat”, a transmis Jandarmeria Română.

Citeste mai mult: adev.ro/qqu4oy

Sursa:www.news.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate