Sari la conținut

[fotbal]Cifre incredibile despre finanțarea din bani publici: statul cheltuie 1 mil. € pe zi pentru sport. Dar îi cheltuie bine?


beto

Postări Recomandate

1616362063307.jpg?width=848&height=549

 

Dependența sportului românesc de banii publici este extrem de ridicată, arată un studiu făcut la solicitarea Gazetei și documentat de BNS  •  În 2019, Statul a cheltuit pentru sport aproape o jumătate de miliard de euro. Dar complet la întâmplare, fără nicio strategie coerentă  •  Sportul nu e o prioritate națională, ci un demers la cheremul politicienilor locali!  •  Toate concluziile, în ediția tipărită a Gazetei și pe GSP.ro pe parcursul zilei de azi. 

Finanțarea sportului din bani publici e un talmeș-balmeș între primării, consilii județene și ministere ce duce la situații absurde, la nedreptăți sau la excese nejustificate

Datele publicate azi de GSP developează o realitate evidentă: sportul nu este o prioritate pentru statul român! Iar efectele, în timp, asupra sănătății românilor sunt dureroase.

„Statul român nu susține sportul, investește prea puțin în ceea ce ar trebui să fie o strategie de țară. Sportul e subfinanțat și a ajuns pe buza falimentului!". Acest semnal de alarmă, transmis pe diverse voci și sub diverse forme, a apărut de nenumărate ori în spațiul public. Dar câți bani bagă, cu adevărat, statul în sport? Nu s-a știut clar până acum. 

Preocuparea publicului, referitoare la cheltuirea banilor publici în sport, a fost preluată de GSP și adusă în atenția Blocului Național Sindical, singurul for care s-a arătat interesat să sape pentru date exacte. Și azi publicăm o radiografie complexă a investițiilor oficiale, din bugetul public

Sursa:GSP.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate