Sari la conținut

Unde a disparut Faker, cel mai important nume din LOL ?


Demon

Postări Recomandate

Banner_T2_Image_tnp3w61gzna8r2n3rojp.jpg

 

            Lee Sang-hyeok ( coreeană : 이상혁 , născut 07 mai 1996), cunoscut mai bine sub numele său în joc Faker (coreeană: 페이 커 ), este un sud - coreean profesionist League of Legends jucător. Fost cunoscut sub numele de GoJeonPa (coreeană: 고전파 ) pe serverul coreean, el a fost preluat de echipa LCK SK Telecom T1 în 2013 și de atunci a jucat ca mijloc de echipaj. Este considerat pe scară largă a fi cel mai bun jucător din League of Legends din toate timpurile. 

 

            Faker este renumit pentru abilitățile sale mecanice ridicate și piscina de campioni extrem de versatilă. Este cunoscut mai ales pentru rolul de LeBlanc, Zed, Syndra, Azir, Ahri și Ryze.  El este primul jucător care a atins 1.000 și 2.000 de ucideri în LCK, al doilea care a jucat 500 de jocuri și primul care a jucat 600 de jocuri.

         Faker este unul dintre singurii doi jucători care au câștigat Campionatul Mondial League of Legends de trei ori, după ce a făcut-o în 2013 , 2015 și 2016 . De asemenea, a câștigat turneul All-Star Paris 2014, turneul invitațional mid-season în 2016 , turneul invitațional mijloc sezon în 2017 și campionatul mondial IEM 2016. Faker a câștigat în total 1.254.240,23 dolari în premii în bani și este clasat pe locul 64 în premiu bani câștigați în toate e-sporturile. [6] Deține trei League of Legends diferite skins ca urmare a câștigării Campionatului Mondial, care include SKT T1 Zed (2013), SKT T1 Ryze (2015) și SKT T1 Syndra (2016).

 

                                               Intrebarea pe care ne-o punem este : Unde a disparut Faker?

 

         Fanii coreenilor de la T1 nu au multe motive să fie încântați. Asta chiar dacă au în componență cel mai mare jucător de LoL din istorie. Cel puțin în lot, pentru că atunci când vine vorba de joc, gamerul intră tot mai rar în competiții. 

        Faker este rezervă de lux la gruparea asiatică și nimeni nu a oferit o explicație clară asupra acestui fapt. Este adevărat că și când a evoluat, nu s-a remarcat ca în anii precedenți, iar unele voci spun că poate este momentul retragerii. Ultimele speculații anunță că Faker se gândește la o carieră de streamer, ceea ce i-ar aduce mult mai multă popularitate. 

         Fanii sunt îngrijorați, mai ales că rezultatele celor de la T1 nu sunt nici ele menite să ajute. T1 este de abia pe 5, iar DAMWON are deja 5 victorii peste, o diferență mare pentru o echipă care anunța că vrea supremația în lume în acest sezon. 

      Iar problema lui Faker amenință să deraieze tot sezonul celor de la T1.  

Sursa: Aici 

            Aici

                                       Isi va reveni Faker, reputatia celor de la T1 este in pericol ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate