Sari la conținut

Pisici torturate: Una a murit, altele, rănite grav. Specialiștii așteaptă acțiuni ale Poliției Animalelor, nou înființate


Cozmo Designs

Postări Recomandate

YzQ2MTBlZmExNmVjZGYyZjEzNGI4Nzg4MTM3YjU4

Mai multe pisici au fost rănite în localitatea Poarta Albă din județul Constanţa. Vă avertizăm urmează imagini cu impact emoţional. În poze se vede că felinele sunt rănite cu obiecte ascuţite.

 

Potrivit telespectatorului care ne-a trimis fotografiile, una dintre pisici a murit deja. Un alt animal, şi el rănit, a fost găsit astăzi şi dus la veterinar pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor.

Vă reamintim, dacă sunteţi şi dumneavoastră martorul unui eveniment demn de o ştire, nu ezitaţi să ne scrieţi şi să ne trimiteţi filmuleţe la numărul de whatsapp: 0771 100 304.

Anca Tomescu, președinte Animal Society: Până să ajungem la pedepse mult mai aspre, mi-aș dori să văd puse în practică pedepsele care există la ora actuală, adică mi-aș dori să vad mai multă implicare a Poliției, privind aceste acte de cruzime, și mi-aș dori să văd Poliția Animalelor, proaspăt înființată, în acțiune.

O astfel de faptă, pentru orice om normal la cap, este văzută într-un mod negativ, condamnată, de neacceptat.

Însă, lăsând la o parte acest aspect, care ne deranjează la aspect de individ, să ținem cont că avem niște legi pe care trebuie să le punem în practică, și pe care trebuie să le vedem din ce în ce mai des aplicate, pentru că cruzimea față de animale nu este ceva nou la noi în țară.

Mai mult, pentru cei care ucid sau rănesc animale cu intenție, instanța poate impune agresorului să nu mai dețină animale timp de cinci ani.

Eu consider că aceste pedepse trebuie puse în practică urgent, Poliția să își facă datoria. Să nu uităm că cine rănește un animal, poate răni un om.

Editor : Liviu Cojan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate