Sari la conținut

[MMA] Câți bani a câștigat Conor McGregor după ce a fost făcut KO de Dustin Poirier


what # LeagueCs

Postări Recomandate

image.thumb.png.19eb4f4bc1fe1243f48580f734820fa4.png

Dustin Poirier l-a învins pe Conor McGregor la UFC 257 / Foto: Profimedia

 

Conor McGregor (32 de ani) a fost învins de Dustin Poirier (32 de ani) în lupta de la categoria ușoară, din cadrul galei UFC 257, disputată la Abu Dhabi, duminică 24 ianuarie 2021.

Irlandezul a fost învins, dar se va alege cu o sumă impresionantă de bani după acest meci. Concret, McGregor va fi remunerat cu suma de 5 milioane de dolari, aici fiind incluse și veniturile din televizarea partidei.

În schimb, marele învingător se va alege cu doar un milion de dolari. Oricum, pentru american, acesta este cel mai mare premiu financiar din cariera sa de până acum, susțin cei de la sportingnews.com.

Poirier (32 de ani) s-a impus în runda secundă, prin KO tehnic, după o serie excelentă de pumni, care l-a pus la pământ pe McGregor (32 de ani).

Arbitrul Herb Dean a pus capăt luptei, iar americanul și-a luat revanșa pentru lupta din 2014, când el era cel învins de irlandez încă din prima rundă, tot prin KO tehnic.

Irlandezul de 32 de ani a revenit în ring după ce își anunțase retragerea în trei ocazii: în 2016, 2019 și iunie 2020.

Dustin Poirier a ajuns la 27 de victorii și 6 înfrângeri în UFC, în timp ce Conor McGregor are 22 de victorii și 5 înfrângeri

Conor McGregor este cel mai bine plătit luptător din UFC din toate timpurile

70 de milioane de euro este "averea" câștigată de irlandez în primul său meci de la revenirea în luptele în cușcă după o pauză de un an și 3 luni, de la înfrângerea cu Khabib Nurmagomedov. A confirmat-o chiar McGregor, care susținea, înaintea meciului, că suma încasată o va depăși pe cea obținută după confruntarea cu Floyd Mayweather.

"Probabil e cea mai mare din cariera mea în arte marțiale mixte. Estimez 70 de milioane de euro. Am făcut 45,17 milioane împotriva lui Khabib. Ei cred că sunt praf, dar încă sunt crema", a spus McGregor înaintea de meci.

În toamna lui 2017, irlandezul a avut o bursă de meci garantată de 27 de milioane de euro, însă a adunat în total în jur de 100 de milioane în primul său meci în boxul profesionist, unde a fost făcut knock out de Mayweather în repriza a zecea.

Campionul deține o avere impresionantă, iar de-a lungul timpului și-a achiziționat mai multe case, în mai multe zone ale lumii.

McGregor, în vârstă de 31 de ani, este singurul luptător din istoria UFC care a deținut simultan centuri mondiale la două categorii de greutate.

McGregor are 22 de victorii, dintre care 19 obținute înainte de limită și 5 înfrângeri în artele marțiale mixte.

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate