Sari la conținut

[FOTBAL] Lovitură cruntă pentru Manchester City. Accidentarea lui Kevin de Bruyne e mai gravă decât se credea


what # LeagueCs

Postări Recomandate

image.thumb.png.8176dc807e1f3b76a29da060a0668f20.png

Kevin De Bruyne va sta departe de gazon cel puţin o lună / Foto: Getty Images

 

 

Accidentarea lui Kevin de Bruyne, 29 de ani, se dovedeşte mai gravă decât se credea iniţial. Din păcate pentru jucător şi club, fotbalistul belgian va sta pe tuşă cel puţin o lună, dar perioada poate fi mai lungă.

Pep Guardiola a aflat vineri că nu va putea conta pe Kevin De Bruyne între patru şi şase săptămâni din cauza accidentării la tendon a jucătorului său, anunţă Sky.

De Bruyne va sta pe tuşă între patru şi şase săptămâni

Recent, De Bruyne a început negocierile cu clubul pentru prelungirea înţelegerii, care expiră în 2023, dar nu a fost de acord cu propunerea conducerii.

"O să ne lipsească foarte mult. Este aproape de neînlocuit datorită calităţii pe care o are. A fost ales cel mai bun jucător din Anglia, aşa că se ştie cât de bun este.

Dar, în acelaşi timp, dacă vrei să câştigi titluri importante ai nevoie de lucruri care, de asemenea, sunt de neînlocuit. Carisma echipei, angajamentul, relaţiile dintre staruri în vestiar.

Nu poţi lua titluri fără respect între jucători. Pe teren şi în afara lui", a precizat Pep Guardiola atunci când a confirmat verdictul medicilor ăn privinţa lui De Bruyne.

De Bruyne va lipsi de la meciuri importante ale echipei, cu Liverpool, Tottenham şi, foarte probabil, Arsenal. Man. City este pe locul 2 în Anglia, cu 38 de puncte, două mai puţin decât Man. United, dar şi cu un meci mai puţin jucat.


SURSA

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate