Sari la conținut

Kanezaka este noua hartă din Overwatch


Floridoare

Postări Recomandate

Kanezaka-OW.jpg

Începand de astăzi, lumea din Overwatch devine mai mare, producătorii jocului adaugându-i o nouă hartă, distribută sub numele de Kanezaka. Harta este gratuită pentru toți utilizatorii și promite să le ofere un nou „loc de joacă”. În aceste momente, gamerii pot accesa harta în secțiunea PTR pentru teste.

Printr-o postare oficială pe pagina de Twitter, cei de la Blizzard Entertainment au postat și un videoclip, prezentând astfel harta. Aflată în Japonia, harta are o mulțime de elemente interesante: de la clădiri tradiționale, un club de noapte și pană la o cafenea dedicată pisicilor, Kanezaka le va oferi gamerilor, cu siguranță, una dintre cele mai interesante experiențe din Overwatch.

Jucătorii ce au fost atenți la detalii au observat faptul că noua hartă va fi localizată chiar lângă orașul Hanamura, acesta fiind de asemenea introdus într-o hartă de Overwatch și cunoscut drept casa eroilor Hanzo și Genji. Prin noua hartă, utilizatorii vor avea șansa de a descoperi împrejurimile din zona Control Map, în timp ce vor afla lucruri noi despre Japonia futuristă.

Noua hartă din Overwatch vine cu o mulțime de elemente specifice jocului

Kanezaka scoate în prim-plan atât esența futuristă, cât și pe cea tradițională, a unui oraș din Japonia. Elemente specifice jocului au fost introduse deja, producătorii adăugând chiar și celebrele jucării pachimaris, în timp ce tonomatele de snack-uri nu lipsesc. În plus, cei de la Blizzard s-au concentrat pe o atmosferă mai compactă ce separă orașul de arca din Hanamura, oferind o mulțime de magazine, temple și multe altele.

Similară cu hărțile Petra și Chateau Guillard, Kanezaka va fi disponibilă utilizatori în toate modurile gratuite precum Arcade, Deathmatch și Team Deathmatch. De asemenea, harta va fi utilizată și în competițile Competitive Deathmatch, după lansarea oficială.

Kanezaka este în acest moment disponibilă pentru testare în PTR și se va lansa, cel mai probabil, la începutul anului viitor. Utilizatorii de Overwatch se pot bucura și de evenimentul live Winter Wonderland 2020.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate