Sari la conținut

I-a TRANTIT USA IN NAS lui Petrescu! Burleanu: "Avem antrenor la nationala! Cu tot comportamentul sau, o sa ne lipseaca Petrescu!"


Cretuu

Postări Recomandate

Burleanu nu ia in calcul o schimbare pe banca Romaniei nici dupa ce Dan Petrescu a devenit disponibil. Radoi a fost reconfirmat in functie.

Burleanu a fost surprins sa afle ca Petrescu a plecat de la Cluj. A avut sedinta de Comitet Executiv si spune ca n-a fost informat. Burleanu il sanctioneaza subtil pe Super Dan si spune ca usa nationalei ii e inchisa in acest moment.

"Nu stiam ca a plecat, am fost in sedinta. Echipa nationala are un selectioner astazi. Dan Petrescu a avut aceasta propunere de a antrena Romaniei. Ne va lipsi, daca se confirma aceasta informatie ca va pleca de la CFR. Cu tot comportamentul sau, raman performantele", a spus Burleanu.

Federatia nu s-a gandit in niciun moment sa-l schimbe pe Radoi: "Nu s-a pus problema ca Mirel sa plece de la echipa nationala. Am clarificat acest lucru, interesul FRF este ca Mirel Radoi sa continue pe banca tricolorilor."

1.jpg.33acc103a02b27ca05797b4c704c76ff.jpg

 

 

SursaSport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate