Sari la conținut

Primul mesaj al fiului lui Maradona dupa ce a aflat ca tatal sau a murit: "Capitanul inimii mele!" Postarea emotionanta facuta de ziua tatalui sau: "Ma intrebi des daca te-am iertat"


Cretuu

Postări Recomandate

 

Anuntul mortii lui Diego Maradona a cutremurat lumea sportului! 

Legenda argentiniana a murit dupa ce a suferit un stop cardiac in cursul zilei de miercuri. Maradona avea 5 copii pe care i-a recunoscut: Gianna, Jana, Diego Jr., Dalma si Diego Fernando. 

Copiii lui Maradona nu au reactionat in spatiul public dupa devastatoarea veste, singurul care a vrut sa isi ia la revedere in mod public de la tatal sau a fost Diego Jr., fiul din fosta sa relatie cu italianca Cristina Sinagra. 

Acesta a postat pe contul de Instagram o poza cu stadionul lui Napoli, care urmeaza sa ii poarte numele tatalui sau, alaturi de descrierea: "Capitanul inimii mele nu va muri niciodata!" 

1.jpg.6eed31812a7970c759fa048b882c64c5.jpg

Cei doi au avut intotdeauna o relatie buna, iar o dovada a acestui lucru a fost ultimul mesaj public al lui Diego Jr. inainte ca tatal lui sa moara, postat chiar de ziua sa de nastere, pe data de 30 octombrie. 

"Draga tata, astazi este aniversarea ta de 60 de ani si sincer sa fiu, mi-ar fi placut sa o petrec in alt mod, alaturi de tine distrandu-ma si sa uit cateva ore de aceasta perioada dificila...Insa nu, ma aflu aici, scriindu-ti, departe de imbratisarea ta la care am visat atat de multi ani. 

Imi doresc sa zambesti mai mult ca niciodata, sa iubesti fara limite si sa fii intoteauna fericit. Ma intrebi des daca te-am iertat, cum as fi putut sa nu te iert daca ai reusit cu o imbratisare sa anulezi atata suferinta? Te-as ierta de mii de ori deoarece fiecare copil are propriul sau supererou, iar tu ai fost intotdeauna al meu. Te iubesc, tata", a scris Diego Jr. pe 30 octombrie. 

Maradona nu a intarziat sa ii raspunda fiului sau la mesajul emotionant: "In ciuda tuturor lucrurilor, in ciuda distantei, suntem mai apropiati ca niciodata, fiule!

Sursa:Sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate