Sari la conținut

Zlatan Ibrahimovic și-a trecut un nou trofeu în palmares! Al 12-lea astfel de titlu din vitrina suedezului


cosm1n.

Postări Recomandate

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) trăiește a doua tinerețe în tricoul lui AC Milan. Golgheterul din Serie A a primit pentru a 12-a oară titlul de cel mai bun jucător suedez al anului.

FOTBAL INTERNATIONAL

Zlatan Ibrahimovic a fost desemnat pentru a 12-a oară cel mai bun jucător din Suedia / Foto: Twitter @sportbladet

UEL: CFR Cluj - AS Roma, joi, 22:00, Digi Sport 1

Liga 2: Rapid - CSM Reșița, joi, 18:30, Digi Sport 1

AC Milan este lider în Serie A, iar mare parte din merite îi revin lui Ibrahimovic. Atacantul de 39 de ani a marcat de 10 ori în primele opt runde din Italia și este în fruntea clasamentului golgheterilor din Peninsulă. De când s-a întors pe San Siro, la începutul anului 2020, Zlatan parcă a renăscut. A înscris 22 de goluri și a fost motorul "diavolilor", ceea ce i-a adus al 12-lea trofeu din carieră pentru cel mai bun jucător din Suedia.

Zlatan Ibrahimovic va lipsi "o săptămână sau două", după accidentarea din meciul cu Napoli

Ibrahmovic a făcut un nou meci mare pentru AC Milan, în ultima rundă din Serie A, contra lui Napoli, scor 3-1. Suedezul a marcat de două ori, însă a fost nevoit să părăsească gazonul în minutul 79. Starul "rossonerilor" a anunțat că nu este vorba de o accidentare gravă și va rata cel mult trei sau patru meciuri ale lui AC Milan. "Nu e nimic grav în cazul accidentări. Voi lipsi doar o săptămână sau două", a spus Ibrahimovic, pentru Sport Bladet, citat de Gazzetta Dello Sport.

În următoarele două săptămâni, AC Milan are programate dueluri cu Lille și Celtic, în Europa League (26 noiembrie și 3 decembrie), și partide în Serie A contra Fiorentinei și Sampdoriei (29 noiembrie și 6 decembrie). Toate partidele vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

Zlatan Ibrahimovic, înapoi la naționala Suediei?

Zlatan a vorbit și despre posibila revenire la naționala Suediei, la mai bine de patru ani după ce și-a anunțat retragerea. Recent, selecționer Janne Andersson a declarat că îl așteaptă cu brațele deschise pe atacant, însă vrea un semn de la el.

"Îmi este dor de echipa națională. Vreau să văd Friends Arena plină cu tricouri galbene. Fotbalistul căruia nu îi mai lipsește nimic și-a încheiat deja cariera, iar eu nu am terminat. Încă mă simt plin de viață, pot performa în continuare, iar rezultatele vorbesc de la sine", a mai spus Ibrahimovic.

digisport.ro

aD02MzYmaGFzaD05NmI2OGE2MTczMDY2NGY5YzBk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate